badi je napisao:Pa ne da ne zaostaje dizajnom,nego je po mom skromno misljenju i lepsi od safari sd evo pa uporedite http://www.panoramio.com/photo/32720255

badi je napisao:Pa jedina Temsa koja mozda lici na nesto je Safari HD,a Diamond ne dolazi u obzir,pa autobus treba da lici na autobus a ne na cirkus da bi neko primetio,pa pogledajte Setre,uvek jednostavne, a opet nekako najlepse,to je prava draz kod autobusa,a ne ovo...
ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Meni na izgled je jedino lepa Temsa Safari HD ili RD pošto su slične ali mi se SD baš i nesviđa.Što se tiče Neobusa i oni nisu loši sadašnji dizajn mi se dopada e sad neznam koliko su kvalitetniji od Temse.Što se tiče motora tu su slični i tu nemam zamerki.I još šta zameram kod Temse jesu razna osvetljenja u autobusu,primetio sam da vrlo brzo crkavaju.Na primer na Avenue sam primetio da su već odavno pocrkala svetla što stoje iznad vrata.Ja razumem da se ta svetla pale svaki put kad se vrata otvaraju ali mislim da bi trebala biti malo dugotrajnija i ne da crknu već za par meseci.

Nenad_KM je napisao:badi je napisao:Pa jedina Temsa koja mozda lici na nesto je Safari HD,a Diamond ne dolazi u obzir,pa autobus treba da lici na autobus a ne na cirkus da bi neko primetio,pa pogledajte Setre,uvek jednostavne, a opet nekako najlepse,to je prava draz kod autobusa,a ne ovo...
Meni je Diamond spolja uzasno ruzan, sto ti kazes Setra je jednostavnog dizajna ali svakako lepa, naravno sa njim i pojedini modeli Mercedesa..ILIJA BOGOJEVIC je napisao:Meni na izgled je jedino lepa Temsa Safari HD ili RD pošto su slične ali mi se SD baš i nesviđa.Što se tiče Neobusa i oni nisu loši sadašnji dizajn mi se dopada e sad neznam koliko su kvalitetniji od Temse.Što se tiče motora tu su slični i tu nemam zamerki.I još šta zameram kod Temse jesu razna osvetljenja u autobusu,primetio sam da vrlo brzo crkavaju.Na primer na Avenue sam primetio da su već odavno pocrkala svetla što stoje iznad vrata.Ja razumem da se ta svetla pale svaki put kad se vrata otvaraju ali mislim da bi trebala biti malo dugotrajnija i ne da crknu već za par meseci.
Safari HD je i meni bas lep bus, a kod svih Safarija mi se od enterijera najvise svidja galerija sa osvetljenjem duz cele galerije

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 26 gostiju