Logo

Nibus

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod Aleks_BGD » Čet Feb 18, 2010 7:14 pm

Mislim da je Negas sve objasnio do detalja.KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE!
Koliko si spreman da platis takav ces bus dobiti.Mislim da ovo pravilo VAZI isto i u Neoplanu i u Setri.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Sponzor

Postod Jovan » Čet Feb 18, 2010 7:24 pm

toma je napisao:Vidim da ovde ima žestokih protivnika Nibusa. Pitamo li se uopšte dal naši putnici zaslužuju da se voze vrhunskim vozilima? Uđe u novu Setru, sve se sija, blista, osoblje ga maksimalno uvaži. Nakon izlaska u autobusu smeće, pikavci, žvake na sedištu, tepihu... E sad ispravite me ako grešim, sređivanje tih detalja nije jeftino. Naveo sam primer samo jer mislim da bi i iz tog ugla mogli da posmatramo Nibus. :?

Aleks_BGD je napisao:Bravo Tomo,to si odlicno rekao.Posebno kad su ekskurzije upitanju.Danasnji srednjoskolci su nemoguci.Ti kao gazda odlicno znas,poznato ti je verovatno kad dodjes sa djacke ture scena sa pocepanim sedistima,izvrljanim od markera..zar ne?Pa sad ti budi pametan pa daj S431DT ili nesto iz top klase na turu.A svi znamo da agencije traze uglavnom nove buseve jel tako?

Vjerovatno vam je poznat prevoznik Union-Bricic, ima i tema o njemu. E pa pogledajte njegove Neoplane, a redovno vozi ekskurzije....
Sve se moze regulisati, samo treba imati volje, a drugo je sto mnogi vozaci razmisljaju, nije moje pa ko ga ****
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod Sashco » Čet Feb 18, 2010 7:27 pm

Iosis je napisao:Tomo slažem se sa tobom, nešto pričaju kako za djecu dadnu loše autobuse i nikakve, a kakve bi trebali da dadanu, kada će poslije vožnje od 3 sata biti skoro uništen enterijer, žvake najviše. Nije samo da to biva na ekskurzijama ima i onih mangupa koji putuju na redovnim linijama pa lijepe žvake.

Ma mi smo narod stoka ne kulturna i sramota me što smo takvi, nikad nećemo imati gradove, autobuse i javne ustanove čiste i uređene kao što je to na zapadu. :roll:

Mozemo da konkurisemo za ambasadore nekulture. Kad smo vec kod nibusa, bio je do skoro jedan klip gde lik tokom voznje na ekskurziji radi zgibove u nibusu 300 na rukohvatu galerije iznad srednjih vrata!
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Jovan » Čet Feb 18, 2010 7:36 pm

Sashco je napisao:
Iosis je napisao:Tomo slažem se sa tobom, nešto pričaju kako za djecu dadnu loše autobuse i nikakve, a kakve bi trebali da dadanu, kada će poslije vožnje od 3 sata biti skoro uništen enterijer, žvake najviše. Nije samo da to biva na ekskurzijama ima i onih mangupa koji putuju na redovnim linijama pa lijepe žvake.

Ma mi smo narod stoka ne kulturna i sramota me što smo takvi, nikad nećemo imati gradove, autobuse i javne ustanove čiste i uređene kao što je to na zapadu. :roll:

Mozemo da konkurisemo za ambasadore nekulture. Kad smo vec kod nibusa, bio je do skoro jedan klip gde lik tokom voznje na ekskurziji radi zgibove u nibusu 300 na rukohvatu galerije iznad srednjih vrata!

Ali zasto ga vozac ne opomene. Ja bih izbacio i njega i njegovog razrednog profesora izbacio napolje na sred puta :!: I to milim ozbiljno
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Postod Sashco » Čet Feb 18, 2010 8:01 pm

Jovan je napisao:
Sashco je napisao:

Ali zasto ga vozac ne opomene. Ja bih izbacio i njega i njegovog razrednog profesora izbacio napolje na sred puta :!: I to milim ozbiljno

Na snimku se videlo da ispred njega u hodniku stoji ekipa koja ga "pokriva", pa verujem da ga nije ni video. A da ga je izbacio tek bi onda krenula lavina - bahati vozac maltretira decu... Nagrabusio bi ni kriv ni duzan.
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Jovan » Čet Feb 18, 2010 8:07 pm

Ja bi ga takvog bezobraznog izbacio pa sta bude...
Ali pazi prevoznici se mogu ograditi od toga, nek postave uslove skoli/agenciji da lijepo napisu gdje ko sjedi i sl...
Ako nastane kakva steta taj da nadoknadi...
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Postod toma » Čet Feb 18, 2010 8:08 pm

Ma kako nema volje? Znam po sebi a znam i još nekoliko prevoznika koliko truda ulažemo u to da autobusi uvek budu uredni i spremni. A šta god ka kažeš ili kakvu god meru da preduzmeš ispadaš loš vozač, bahat. ...Nisu deca pošla na ekskurziju da sede i ćute.. Ili, ...ti si baš nervozan vozač... Pa onda prave zapisnik na kraju ekskurzije i navode to kao primedbe na rad vozača, agencija itd.
toma
Član

Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 7:36 pm

Postod Jovan » Čet Feb 18, 2010 8:26 pm

toma je napisao:Ma kako nema volje? Znam po sebi a znam i još nekoliko prevoznika koliko truda ulažemo u to da autobusi uvek budu uredni i spremni. A šta god ka kažeš ili kakvu god meru da preduzmeš ispadaš loš vozač, bahat. ...Nisu deca pošla na ekskurziju da sede i ćute.. Ili, ...ti si baš nervozan vozač... Pa onda prave zapisnik na kraju ekskurzije i navode to kao primedbe na rad vozača, agencija itd.

Moze se to kulturno rijesit, kazna za svrljanje po sjedistu 100eur. Pa ces da vidis da li ce onda
Poslednji put menjao Jovan dana Čet Feb 18, 2010 8:28 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Postod gianni » Čet Feb 18, 2010 8:26 pm

toma je napisao:Ma kako nema volje? Znam po sebi a znam i još nekoliko prevoznika koliko truda ulažemo u to da autobusi uvek budu uredni i spremni. A šta god ka kažeš ili kakvu god meru da preduzmeš ispadaš loš vozač, bahat. ...Nisu deca pošla na ekskurziju da sede i ćute.. Ili, ...ti si baš nervozan vozač... Pa onda prave zapisnik na kraju ekskurzije i navode to kao primedbe na rad vozača, agencija itd.
Najjace je kad posalju na ekskurziju u Spaniju bus od 15 godina ,i onda poslije se vade kako je unutrasnjost propala zbog maturanata.A bus ne moze da povuce ni na postenom autoputu.
gianni
Član

Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 12:27 am

Postod PEX » Čet Feb 18, 2010 10:24 pm

Dizajn im je kao da su ga sekirom oblikovali !
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Iosis » Čet Feb 18, 2010 10:43 pm

Upravo to, ako vozač nešto prigovori odma je on papak, ***CENZURISANO***, ne da djeci mira. To bi bilo petljancije ali bi se moglo srediti, neka komisija, grupa ljudi sastavljena od članova iz škole i prevoznika. Prije putovanja prođu kroz bus, pogledaju u kakvom je stanju, ako treba neka se i slika. Ako bude švrljanja i nešto uništeno naplaćuje se šteta.
I ja sam išao na ekskurzije, zimovanja, nisam bio bubica stalno na mjestu sjedio, šetao sam kroz bus, malo do vozača, malo do drugarice i tako, ali nikad nisam uništavao sjedišta i enterijer autobusa. :roll:
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Feb 18, 2010 10:50 pm

Pre nekoliko meseci je bilo na TVu takva jedna prica.Ja mislim da je Nis Ekspres vozio neke srednjoskolce na eksurziju.Tatini i mamini sinovi su napravili "cirkus" od busa.Zvake,pocepana i izvrljana sedista.Ja mislim da su cackali nesto i oko lampica gore na galeriji.
Kasnije kada je prevoznik ispostavio racun skoli za napatu stete,roditelji su se bunili i pricali da je prevoznik poslao los autobus.
E ljudi da sam ja na mestu tog vozaca,stao bih na sred auto puta i svi napolje.Pa jedno 2-3 sata smrzavanja na minusu dok policija nedodje da napravi zapisnik...pa da vidis kako se prica menja...
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Goran sk » Pet Feb 19, 2010 1:40 am

Aleks_BGD je napisao:Pre nekoliko meseci je bilo na TVu takva jedna prica.Ja mislim da je Nis Ekspres vozio neke srednjoskolce na eksurziju.Tatini i mamini sinovi su napravili "cirkus" od busa.Zvake,pocepana i izvrljana sedista.Ja mislim da su cackali nesto i oko lampica gore na galeriji.
Kasnije kada je prevoznik ispostavio racun skoli za napatu stete,roditelji su se bunili i pricali da je prevoznik poslao los autobus.
E ljudi da sam ja na mestu tog vozaca,stao bih na sred auto puta i svi napolje.Pa jedno 2-3 sata smrzavanja na minusu dok policija nedodje da napravi zapisnik...pa da vidis kako se prica menja...

U celoj ove price za ekskrzije za mene bi bili krivi ucitelji ili profesori koje vodi svako svoj razred,prema tome za meni u slucaju takve stvari ljudi o kome bi se obratio bi bili bas te navedene,ne bi ja tu mesao roditelje
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod gianni » Sub Feb 20, 2010 12:27 am

Nibus ima katastrofa unutrasnjost .Jednom sam se vozio od Topole do Loznice,i reko sam nikad vise sa NIS-ek. Lions coach Drina trans za njega je avion.A i da valja prodavao bi se po Srbiji drugim prevoznicima.
gianni
Član

Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 12:27 am

Postod Iosis » Sub Feb 20, 2010 12:43 am

Za takvu djecu direktno su roditelji odgovorni! Znam da su meni moji od kako znam za sebe govorili nemoj to da kvariš, nemoj svukuda da švrljaš, papri služi za to, otpatke bacaš u kantu itd. A ova današnja djeca su toliko raspuštena da je to katastrofa.
Da mi je znati samo ta djeca što razvaljuju i prljaju autobuse, da li tako rade i kući sa namještajem, i kad bi napisao markerom svoje ime na fotelji i zaljepio žvaku šta bi mu taj roditelj uradio? :roll:

Sada sve nešto trkeljaju prava djeteta, ne smije se tući, ne smiješ galamit, ne smiješ ovo, ono. I ja sam dobijao od matere batina i batina, ali naravno zna se po guzi :D tako rečeno obrazovne i kulturno popravne batine. :lol: I ništa mi ne fali osim par hiljada evra. :P Danas im sve pušteno pa rade šta hoće.
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki