Mislim da je Negas sve objasnio do detalja.KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE!
Koliko si spreman da platis takav ces bus dobiti.Mislim da ovo pravilo VAZI isto i u Neoplanu i u Setri.
toma je napisao:Vidim da ovde ima žestokih protivnika Nibusa. Pitamo li se uopšte dal naši putnici zaslužuju da se voze vrhunskim vozilima? Uđe u novu Setru, sve se sija, blista, osoblje ga maksimalno uvaži. Nakon izlaska u autobusu smeće, pikavci, žvake na sedištu, tepihu... E sad ispravite me ako grešim, sređivanje tih detalja nije jeftino. Naveo sam primer samo jer mislim da bi i iz tog ugla mogli da posmatramo Nibus.
Aleks_BGD je napisao:Bravo Tomo,to si odlicno rekao.Posebno kad su ekskurzije upitanju.Danasnji srednjoskolci su nemoguci.Ti kao gazda odlicno znas,poznato ti je verovatno kad dodjes sa djacke ture scena sa pocepanim sedistima,izvrljanim od markera..zar ne?Pa sad ti budi pametan pa daj S431DT ili nesto iz top klase na turu.A svi znamo da agencije traze uglavnom nove buseve jel tako?
Iosis je napisao:Tomo slažem se sa tobom, nešto pričaju kako za djecu dadnu loše autobuse i nikakve, a kakve bi trebali da dadanu, kada će poslije vožnje od 3 sata biti skoro uništen enterijer, žvake najviše. Nije samo da to biva na ekskurzijama ima i onih mangupa koji putuju na redovnim linijama pa lijepe žvake.
Ma mi smo narod stoka ne kulturna i sramota me što smo takvi, nikad nećemo imati gradove, autobuse i javne ustanove čiste i uređene kao što je to na zapadu.

Sashco je napisao:Iosis je napisao:Tomo slažem se sa tobom, nešto pričaju kako za djecu dadnu loše autobuse i nikakve, a kakve bi trebali da dadanu, kada će poslije vožnje od 3 sata biti skoro uništen enterijer, žvake najviše. Nije samo da to biva na ekskurzijama ima i onih mangupa koji putuju na redovnim linijama pa lijepe žvake.
Ma mi smo narod stoka ne kulturna i sramota me što smo takvi, nikad nećemo imati gradove, autobuse i javne ustanove čiste i uređene kao što je to na zapadu.
Mozemo da konkurisemo za ambasadore nekulture. Kad smo vec kod nibusa, bio je do skoro jedan klip gde lik tokom voznje na ekskurziji radi zgibove u nibusu 300 na rukohvatu galerije iznad srednjih vrata!
Jovan je napisao:Sashco je napisao:Iosis je napisao:Tomo slažem se sa tobom, nešto pričaju kako za djecu dadnu loše autobuse i nikakve, a kakve bi trebali da dadanu, kada će poslije vožnje od 3 sata biti skoro uništen enterijer, žvake najviše. Nije samo da to biva na ekskurzijama ima i onih mangupa koji putuju na redovnim linijama pa lijepe žvake.
Mozemo da konkurisemo za ambasadore nekulture. Kad smo vec kod nibusa, bio je do skoro jedan klip gde lik tokom voznje na ekskurziji radi zgibove u nibusu 300 na rukohvatu galerije iznad srednjih vrata!
Ali zasto ga vozac ne opomene. Ja bih izbacio i njega i njegovog razrednog profesora izbacio napolje na sred putaI to milim ozbiljno

toma je napisao:Ma kako nema volje? Znam po sebi a znam i još nekoliko prevoznika koliko truda ulažemo u to da autobusi uvek budu uredni i spremni. A šta god ka kažeš ili kakvu god meru da preduzmeš ispadaš loš vozač, bahat. ...Nisu deca pošla na ekskurziju da sede i ćute.. Ili, ...ti si baš nervozan vozač... Pa onda prave zapisnik na kraju ekskurzije i navode to kao primedbe na rad vozača, agencija itd.
Najjace je kad posalju na ekskurziju u Spaniju bus od 15 godina ,i onda poslije se vade kako je unutrasnjost propala zbog maturanata.A bus ne moze da povuce ni na postenom autoputu.toma je napisao:Ma kako nema volje? Znam po sebi a znam i još nekoliko prevoznika koliko truda ulažemo u to da autobusi uvek budu uredni i spremni. A šta god ka kažeš ili kakvu god meru da preduzmeš ispadaš loš vozač, bahat. ...Nisu deca pošla na ekskurziju da sede i ćute.. Ili, ...ti si baš nervozan vozač... Pa onda prave zapisnik na kraju ekskurzije i navode to kao primedbe na rad vozača, agencija itd.
Aleks_BGD je napisao:Pre nekoliko meseci je bilo na TVu takva jedna prica.Ja mislim da je Nis Ekspres vozio neke srednjoskolce na eksurziju.Tatini i mamini sinovi su napravili "cirkus" od busa.Zvake,pocepana i izvrljana sedista.Ja mislim da su cackali nesto i oko lampica gore na galeriji.
Kasnije kada je prevoznik ispostavio racun skoli za napatu stete,roditelji su se bunili i pricali da je prevoznik poslao los autobus.
E ljudi da sam ja na mestu tog vozaca,stao bih na sred auto puta i svi napolje.Pa jedno 2-3 sata smrzavanja na minusu dok policija nedodje da napravi zapisnik...pa da vidis kako se prica menja...

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju