milos265 je napisao:Pazi, to nisu neke drasticne razlike. Kamera za rikverc i zadnji gabariti su stvari koje se mogu naknadno ugraditi. Ja ne znam tacno istoriju svih Vojvodininih Setri ali iz price sa kolegama znam da je Lui uzeo jednu njihovu, a da li je to bas ova sa fotografije koju si ti uzeo kao poredjenje to ne smem da tvrdim.
PEX je napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...
Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...
Nije mi jasno,kako novo vozilo moza da bude kanturina.Pa nisu je je vozili na Himalaje pa je toliko propala.Kanturina je kad je dotrajala,izlupana...sto ova nije.Vozilo je samo preslo veliku kilometrazu ali nije odrzavana cuvana,ciscenja i oprana.Verovatno je bilo u kvarova na motoru,ali sve se da srediti.Da je kanturina kao sto ti tvrdis ili taj drugar sta vec gazda iz Lui travela je sigurno nebi kupio.Vozilo je staro svega dve tri godine i nemoguce da toliko brzo prapade ma kolko bilo lose cuvano.Ipak ne prave se ova vozilo od plastike i stakal pa da pucaju tek tako.
PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...
Nije mi jasno,kako novo vozilo moza da bude kanturina.Pa nisu je je vozili na Himalaje pa je toliko propala.Kanturina je kad je dotrajala,izlupana...sto ova nije.Vozilo je samo preslo veliku kilometrazu ali nije odrzavana cuvana,ciscenja i oprana.Verovatno je bilo u kvarova na motoru,ali sve se da srediti.Da je kanturina kao sto ti tvrdis ili taj drugar sta vec gazda iz Lui travela je sigurno nebi kupio.Vozilo je staro svega dve tri godine i nemoguce da toliko brzo prapade ma kolko bilo lose cuvano.Ipak ne prave se ova vozilo od plastike i stakal pa da pucaju tek tako.
Brate ja ti kazem kako mi je decko rekao,ja ti nista ne tvrdim i nemoj samo nekim grubim tonom da govoris jer za to nema potrebe...Kupljena je po tvrdnjama drugara za 180.000€ zato sto je bila u lošem stanju i mnogo presla,ali je dosta ulozeno u nju sto se vidi i na slici koju si slikao,sad dobro izgleda,cak se vidi da su stavili i kameru za voznju unazad i još neke stvari...I da vec su stigli pre neki dan da je udare(zadnji levi deo busa)
Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:PEX je napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...
Brate ja ti kazem kako mi je decko rekao,ja ti nista ne tvrdim i nemoj samo nekim grubim tonom da govoris jer za to nema potrebe...Kupljena je po tvrdnjama drugara za 180.000€ zato sto je bila u lošem stanju i mnogo presla,ali je dosta ulozeno u nju sto se vidi i na slici koju si slikao,sad dobro izgleda,cak se vidi da su stavili i kameru za voznju unazad i još neke stvari...I da vec su stigli pre neki dan da je udare(zadnji levi deo busa)
Izvini nije mi bila namera da te bilo cime uvredim.PA sta znam cudno mi je da je tako brzo razluopaju.....![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju