Logo

Setra S 431 DT

Diskusije posvećene autobusima na sprat.

Postod milos265 » Sub Jun 06, 2009 6:37 pm

Pazi, to nisu neke drasticne razlike. Kamera za rikverc i zadnji gabariti su stvari koje se mogu naknadno ugraditi. Ja ne znam tacno istoriju svih Vojvodininih Setri ali iz price sa kolegama znam da je Lui uzeo jednu njihovu, a da li je to bas ova sa fotografije koju si ti uzeo kao poredjenje to ne smem da tvrdim.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Sponzor

Postod PEX » Sub Jun 06, 2009 7:24 pm

milos265 je napisao:Pazi, to nisu neke drasticne razlike. Kamera za rikverc i zadnji gabariti su stvari koje se mogu naknadno ugraditi. Ja ne znam tacno istoriju svih Vojvodininih Setri ali iz price sa kolegama znam da je Lui uzeo jednu njihovu, a da li je to bas ova sa fotografije koju si ti uzeo kao poredjenje to ne smem da tvrdim.

Znam ja jednog lika vozi u LuiTravelu,raspitacu se detaljno kod njega o ovoj Setri,pa ću objaviti OVDE :wink:
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod choksi » Sub Jun 06, 2009 7:49 pm

Mislim da je Mićko uzeo tu vojvodininu i još jednu novu pa eto razlike????
choksi
Član

Pridružio se: Ned Sep 14, 2008 6:13 pm

Postod Goran sk » Uto Jun 09, 2009 11:17 am

morao sam da prebacim,dule nesto agresivan :D
prelepi dezajn ove setrice

s.431 dt

Image
Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod milos265 » Uto Jun 09, 2009 11:34 am

Ma nije Dule agresivan nego voli Setru pa ne voli da se mesaju nego da budu slozene kako Bog zapoveda... :wink:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod s215hdh » Uto Jun 09, 2009 7:33 pm

Nisam agresivan, samo da sve bude na svom mestu, da ne bude posle kako urednici nista ne rade :)
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Postod Goran sk » Ned Jun 14, 2009 12:25 am

s 431 dt
Image
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod PEX » Ned Jun 14, 2009 9:45 am

Gorane kralju,svaka cast na fotografiji,obozavam ovu Setru,a kako i ne bi kad ne postoji bolji bus od ovog... :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod PEX » Uto Jun 16, 2009 12:19 am

Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...
PEX
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Uto Jun 16, 2009 12:38 am

PEX je napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...

Nije mi jasno,kako novo vozilo moza da bude kanturina.Pa nisu je je vozili na Himalaje pa je toliko propala.Kanturina je kad je dotrajala,izlupana...sto ova nije.Vozilo je samo preslo veliku kilometrazu ali nije odrzavana cuvana,ciscenja i oprana.Verovatno je bilo u kvarova na motoru,ali sve se da srediti.Da je kanturina kao sto ti tvrdis ili taj drugar sta vec gazda iz Lui travela je sigurno nebi kupio.Vozilo je staro svega dve tri godine i nemoguce da toliko brzo prapade ma kolko bilo lose cuvano.Ipak ne prave se ova vozilo od plastike i stakal pa da pucaju tek tako.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod PEX » Uto Jun 16, 2009 11:13 am

Aleks_BGD je napisao:
PEX je napisao:Sad sam pricao sa drugarom iz Lui-Travela,milos265 je bio u pravu,njihova Setra s 431 dt je ex.Vojvodina...Kaze kanturina,bila je uzasno ofucana,sad su je sredili...

Nije mi jasno,kako novo vozilo moza da bude kanturina.Pa nisu je je vozili na Himalaje pa je toliko propala.Kanturina je kad je dotrajala,izlupana...sto ova nije.Vozilo je samo preslo veliku kilometrazu ali nije odrzavana cuvana,ciscenja i oprana.Verovatno je bilo u kvarova na motoru,ali sve se da srediti.Da je kanturina kao sto ti tvrdis ili taj drugar sta vec gazda iz Lui travela je sigurno nebi kupio.Vozilo je staro svega dve tri godine i nemoguce da toliko brzo prapade ma kolko bilo lose cuvano.Ipak ne prave se ova vozilo od plastike i stakal pa da pucaju tek tako.

Brate ja ti kazem kako mi je decko rekao,ja ti nista ne tvrdim i nemoj samo nekim grubim tonom da govoris jer za to nema potrebe...Kupljena je po tvrdnjama drugara za 180.000€ zato sto je bila u lošem stanju i mnogo presla,ali je dosta ulozeno u nju sto se vidi i na slici koju si slikao,sad dobro izgleda,cak se vidi da su stavili i kameru za voznju unazad i još neke stvari...I da vec su stigli pre neki dan da je udare(zadnji levi deo busa)
PEX
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Uto Jun 16, 2009 11:30 am

PEX je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Brate ja ti kazem kako mi je decko rekao,ja ti nista ne tvrdim i nemoj samo nekim grubim tonom da govoris jer za to nema potrebe...Kupljena je po tvrdnjama drugara za 180.000€ zato sto je bila u lošem stanju i mnogo presla,ali je dosta ulozeno u nju sto se vidi i na slici koju si slikao,sad dobro izgleda,cak se vidi da su stavili i kameru za voznju unazad i još neke stvari...I da vec su stigli pre neki dan da je udare(zadnji levi deo busa)

Izvini nije mi bila namera da te bilo cime uvredim.PA sta znam cudno mi je da je tako brzo razluopaju..... :cry: :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod PEX » Uto Jun 16, 2009 12:25 pm

Aleks_BGD je napisao:
PEX je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Izvini nije mi bila namera da te bilo cime uvredim.PA sta znam cudno mi je da je tako brzo razluopaju..... :cry: :wink:

Nista brate,nije vredjanje,nego malo ono...Ja nisam nista izmislio i dodao sam,samo sam preneo kako mi je decko rekao...
PEX
Profesionalni vozač

Postod Iosis » Uto Jun 16, 2009 12:55 pm

Setra u Novom Sadu.
Veoma dobro izgleda i dobra boja.

Image

Image

Image
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Krle » Uto Jun 16, 2009 3:55 pm

Nije samo decker, svi busevi su bili u prilicno losem stanju-u prilog tome govori da su neki kupci i odustali, a imamo primere "Autokodeks", i "Transproduct"-a gde su busevi danima "pretresani", da bi se konacno "utegli".Uzmi nova kola, pa daj "vozacima" da je voze, pa ces videti kako moze brzo da probadne...
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Autobusi na sprat