LKW je napisao:Ma mozemo mi da cepidlacimo do sutra,ali ovaj Volvo je Jumbo-jet u odnosu na polovinu vozila u gradskom prevozu,tu prvenstveno mislim na Liaze...itd![]()
dolenauglu je napisao:LKW je napisao:Ma mozemo mi da cepidlacimo do sutra,ali ovaj Volvo je Jumbo-jet u odnosu na polovinu vozila u gradskom prevozu,tu prvenstveno mislim na Liaze...itd![]()
pa zavisi. ja liaze ne mogu očima da vidim, ali cenim da nad ovima i dalje imaju prednost u brdskim krajevima. 75 je maltene ravničarska linija. bumo viđel kad ga odašiljaju na 47, 53, 59...
LKW je napisao:Znaci jaka Veolia,iz koje su oni zemljeJa sam tek skoro video da oni drze prevoz i u drugim zemljama
LKW je napisao:Stefan Bgd je napisao:Pa upravo tako LKW.Transfer iz Holandije za Srbiju,odnosno Beograd.![]()
Znaci jaka Veolia,iz koje su oni zemljeJa sam tek skoro video da oni drze prevoz i u drugim zemljama

markotar je napisao:Za sada samo Litas i BG. Mada se potpuno osnovano priča da su zainteresovani da pokupuju sve ostale sitne prevoznike koji radi gradski prevoz u BG, mislim da već pregovaraju sa nekima. Pre par godina su meračili Lastu ali pošto država oteže sa privatizacijom za sada su odustali.
Postoje glasine i da su nameračili kompletan GSP i da je to, zapravo, njihov glavni cilj ali mislim da su to za sada samo tračevi.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost