avramovicsasa je napisao:Po pričama koje su aktuelne ovih dana,VEOLIA se nameračila na privatne
prevoznike u Beogradu.
Slažem se sa onim što je izneo kolega da će VEOLIA i KAVIM pokupovati
sve prevoznike u Srbiji jer je jedan od uslova ulaska u EU što manje gazda recimo Lasta,Veolia,Kavim osim i ako se Lasta ne proda.
Taj vozac je najveca slihtara u Veoliji, on je vozio sa mojim bratom na 74, i kad je dosao Conecto vozili su ga njih dvojica, kasnije je vozio onaj stariji Conecto iz Pozarevca, sad su mu dali i ovaj Volvo. Pa mora kad ne izlazi iz garaze.Stefan Bgd je napisao:Vozio ga je stariji kolega,dobar drug mog ćaleta,koji ga je zadužio,i kaže da je prvi utisak ostavio kao jako dobar autobus.
ivan264 je napisao:Taj vozac je najveca slihtara u Veoliji, on je vozio sa mojim bratom na 74, i kad je dosao Conecto vozili su ga njih dvojica, kasnije je vozio onaj stariji Conecto iz Pozarevca, sad su mu dali i ovaj Volvo. Pa mora kad ne izlazi iz garaze.Stefan Bgd je napisao:Vozio ga je stariji kolega,dobar drug mog ćaleta,koji ga je zadužio,i kaže da je prvi utisak ostavio kao jako dobar autobus.

markotar je napisao:I ja se nadam isto. Uz svo poštovanje našim proizvođačima Volvo star 2 godine je sigurno kvalitetniji i dugovečniji nego bilo šta što se u našoj zemlji proizvodi. Ostaje jedino nedoumica kako će se pokazati u našim uslovima.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju