markotar je napisao:Sloba je napisao:Prilikom svoje posete Beogradu, na jednom FAP-u(privatnom) na Zelenjaku sam primetio da piše
701 Zemu umesto 704 Zemun Polje.
701 je nocna linija koju je taj FAP sigurno radio.

301 drzi AUTOKODEKS, kao i 603, 15 i ove vec nabrojane a PRESTO pored ove tri jos i 27,308,101 i 95. CURDIC pored 56 i 68 drzi i 9 a AUTOKODEKS i 7 nocni, to umalo da zaboravim.Marko je napisao:Auto - Kodeks drzi nocne , 26, 75, 401, mozda i 15.
LUI TRAVEL 29,31,32, ,202 301 304,511, 701
PRESTO 47,48,51
CURDIC 56,68
Moguce da sam neke zaboravio , ove linije krecu sa Trga Republike .
oggich je napisao:avramovicsasa je napisao:Ugovori između Grada i Privatnika potpisani su na 7 godina koliko je i vek jednog gradskog autobusa kada će se odlučiti da li privatnici ostaju u saobraćaju i da li će se GSP Beograd privatizovati ako ostane sve po starom biće napravljena nova podela linija i nadam se da će tada tražiti
zglobove.
Linija 88 je trebala da bude dodeljena Lasti sa zglobnim vozilima,privatnici
se izvlače na ovoj liniji bežeći od gužve,GSP daje loša kola a i dobrim delom su ne odgovorni vozači tako da je na toj liniji haos,ljudi pate a ne može im niko pomoći.
Dva zgloba je kupio M&M Udruženje koji rade na liniji 88.
Sasa,cuo sam i ja neke price po novinama pre,da ce i GSP u privatizaciju,ali zasto bi?Kada nam je lepo i ovako?Sto bi to radili,kada je Slaven Tica na celu firme?Nije mi jasno

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost