Steta sto nema vecih slika...

Bilo je svega, to se mora priznati ali ne smes da generalizujes. Verujes li da sam za nepune tri godine imao manje iskljucenja sa O 305 koji je bio 1976-o godiste nego sto ih imam danas sa 3 godine starim Ikarbusomigibgd je napisao:Sećam se i ježim tih polovnih krševa.Bilo je dosta onih međugradskih pa ne možeš da prodješ do vrata jer je prolaz izmedju sedišta bio uzan![]()
....a jadni autobusi-prali su ih s mene pa na uštap....
milos265 je napisao:Bilo je svega, to se mora priznati ali ne smes da generalizujes. Verujes li da sam za nepune tri godine imao manje iskljucenja sa O 305 koji je bio 1976-o godiste nego sto ih imam danas sa 3 godine starim Ikarbusomigibgd je napisao:Sećam se i ježim tih polovnih krševa.Bilo je dosta onih međugradskih pa ne možeš da prodješ do vrata jer je prolaz izmedju sedišta bio uzan![]()
![]()
![]()
U javnosti je u to vreme stvorena losa slika o privatnicima i onda su po inerciji svi autobusi proglasavani krsevima a bilo je vozila koja su prelazila po nekoliko stotina hiljada kilometara bez vecih kvarova.

milos265 je napisao:Bilo je svega, to se mora priznati ali ne smes da generalizujes. Verujes li da sam za nepune tri godine imao manje iskljucenja sa O 305 koji je bio 1976-o godiste nego sto ih imam danas sa 3 godine starim Ikarbusomigibgd je napisao:Sećam se i ježim tih polovnih krševa.Bilo je dosta onih međugradskih pa ne možeš da prodješ do vrata jer je prolaz izmedju sedišta bio uzan![]()
![]()
![]()
U javnosti je u to vreme stvorena losa slika o privatnicima i onda su po inerciji svi autobusi proglasavani krsevima a bilo je vozila koja su prelazila po nekoliko stotina hiljada kilometara bez vecih kvarova.

Svi ti busevi Sale rade i dan danas! Vecina ih je u Sapcu a ostali su u Pirotu i Jagodini. Moja O 305 recimo, radi i dan-danas u Pirotu i kazu da se gazda kune u taj bus! Sredili su mu enterijer, jos dok je bio kod nas ubacen mu je menjac sa 5 brzina, trosi malo a radi neku prigradsku liniju. Inace on je uspevao da odradi ceo dan na 37, 8 krugova i da potrosi manje od 90 litara nafte. Taj Graf za koga pitas je ja mislim rashodovan. Inace on je bio u vlasnistvu coveka koji je bio kooperant unutar firme. A hvala za informaciju o ovom sajtu, poseticu ga uskoro.avramovicsasa je napisao:Lep snimak prva liga,šta je bilo sa svim tim autobusima jer uspeo neki
da se proda a da je u voznom stanju,ja sam mnogo voleo onaj Steyr
Graf&Štift imao je direkcijin broj P0915 i radio je na liniji 67,i on je na snimku.
jedan prevozi radnike čini mi se da je i on bio vaš,ima neku reklamu ARCO ili ARGO nešto tako radio je na lin.67,pre letnjeg reda vožnje viđao sam ga svaki dan oko 16:30 kako prolazi pored Sava centra.
Inače Senke mi je poslao adresu sajta http//gspvozac.forumclan.com/index.htm na kojem diskusiju vode vozači
GSP-a,Otpravnici i oni koji žele da učestvuju prijavi se ti bi svojim znanjem i iskustvom mnogo pomogao mladim kolegama.
Senke tebi se zahvaljujem na adresi forum je sjajan.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost