boyan92 je napisao:Ma nisu ni vozaci autobusa cveckeIma isto ***CENZURISANO*** koji znaju da te iseku , izlete ti iz neke ulice. To sto oni rade u gradskom preduzecu ih nista ne odvaja od nas obcnih vozaca. Ima ih dosta bahatih i bezobraznih.I onda procitas u novinama covek izasao iz kola u pretukao vozaca autobusa i svi sazaljevaju vozaca autobusa a niko ne razmislja da li ga je taj isti vozac isekao ,ili bilo kako ugrozio u saobracaju. Naravno uvek mi je zao kad procitam ili vidim da neko ni kriv ni duzan dobije batine ,ali bio sam mnogo puta ocevidac kad neko to i zaradi
profa_chb je napisao:boyan92 je napisao:Ma nisu ni vozaci autobusa cveckeIma isto ***CENZURISANO*** koji znaju da te iseku , izlete ti iz neke ulice. To sto oni rade u gradskom preduzecu ih nista ne odvaja od nas obcnih vozaca. Ima ih dosta bahatih i bezobraznih.I onda procitas u novinama covek izasao iz kola u pretukao vozaca autobusa i svi sazaljevaju vozaca autobusa a niko ne razmislja da li ga je taj isti vozac isekao ,ili bilo kako ugrozio u saobracaju. Naravno uvek mi je zao kad procitam ili vidim da neko ni kriv ni duzan dobije batine ,ali bio sam mnogo puta ocevidac kad neko to i zaradi
ja sam oduvek io a strani vozača dok se nisam zamalo potukao sa vozačem 53ke koji me je zatvarao vratima na svim stanicama, a posle mi psovao majku![]()
jedna stvar me je zadržala od toga da ga iznabadam (osim kabine), a to je to da bi u novinama sigurno pisalo "mlado bahato stvorenje tuklo jadnog poštenog čoveka na radnom mestu..."

Pa kad se vozis 53-om!!profa_chb je napisao:boyan92 je napisao:Ma nisu ni vozaci autobusa cveckeIma isto ***CENZURISANO*** koji znaju da te iseku , izlete ti iz neke ulice. To sto oni rade u gradskom preduzecu ih nista ne odvaja od nas obcnih vozaca. Ima ih dosta bahatih i bezobraznih.I onda procitas u novinama covek izasao iz kola u pretukao vozaca autobusa i svi sazaljevaju vozaca autobusa a niko ne razmislja da li ga je taj isti vozac isekao ,ili bilo kako ugrozio u saobracaju. Naravno uvek mi je zao kad procitam ili vidim da neko ni kriv ni duzan dobije batine ,ali bio sam mnogo puta ocevidac kad neko to i zaradi
ja sam oduvek io a strani vozača dok se nisam zamalo potukao sa vozačem 53ke koji me je zatvarao vratima na svim stanicama, a posle mi psovao majku![]()
jedna stvar me je zadržala od toga da ga iznabadam (osim kabine), a to je to da bi u novinama sigurno pisalo "mlado bahato stvorenje tuklo jadnog poštenog čoveka na radnom mestu..."
Čuo sam u Beogradskoj hronici da je došlo do udesa između tramvaja 229 sa linije 14 i taksija. Izašo tramvajdžija sa šipkom napolje (valjda sa onom za promenu skretnice) da se razračuna i došlo je do tuče posle koje su taksista i tramvajdžija završili u UC.zeka je napisao:Какав је био исход шорке таксисти против трамвајџија?
avramovicsasa je napisao:Strašno![]()
Kada neko od kolega bude ubijen na radnom mestu verovatno će tada biti dodeljen status Službenog lica,kako je krenulo trebaće pištolji.
MILE je napisao:Čuo sam u Beogradskoj hronici da je došlo do udesa između tramvaja 229 sa linije 14 i taksija. Izašo tramvajdžija sa šipkom napolje (valjda sa onom za promenu skretnice) da se razračuna i došlo je do tuče posle koje su taksista i tramvajdžija završili u UC.zeka je napisao:Какав је био исход шорке таксисти против трамвајџија?

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost