Sale u pravu si za to sto pricas, ali najvece zlo je sto ljudi nas posmatraju kroz primere onih najgorih medju namaavramovicsasa je napisao:E to možeš da vidiš svuda,na nekim terminusima je muka a na nekim opšta ne kultura i navika.
Radio sam na Belim Vodama III smenu,tamo imamo WC u objektu a kada
nema Otpravnika predviđena je mobilna kabina ili šuma.
Razgovaram sa vozačem na okretnici,sa leve strane parkiran je GSP FAP
a sa desne IK-103 Udruženje,ni sam ne znam kako poče nešto da pljušti
neka voda na sredini,u momentu sam pomislio da je autobus prokuvao ali
kako kada je hladnjak pozadi,u onom mraku ustanovim da vozač mokri i
razgovara samnom istovremeno(operisan od kulture)ja počnem da kritikujem tog Privatnika da pored 2 WC-a radi to na ulici,on nema vremena da ide tamo ali našta će potrošiti to vreme kada je došao 15 min
ranije,ja da se požalim GSP vozaču kada okrete se i ovaj ka FAP-u i pusti
vodu a na par metara od nas prolaze deca.
Nekada je bilo teško jer dobar deo terminusa nije imao WC a sada je to
stvar navike.
U ovom poslu postoje Vozači,Šoferi i Šoferčine razmislite u čemu je razlika.
avramovicsasa je napisao:Evo jedna interesantna stvar koja se desila juče u III Bulevaru,stoji 1086
prekoputa u stanici u smeru ka gradu i izlazi poremećena osoba koja urla
na sav glas,prelazi ulicu na crveno i vidi da iz pravca grada nailazi tramvaj i čovek čučnu na šinama,gr.br.382 iz daleka zvoni ali ovaj se pravi lud,kada je tramvaj došao do njega,ovaj ustade i stoji par sekundi
ispred njega i neda mu da prođe,a onda uz dranje pomeri se sa šina.
Stefan Bgd je napisao:Mnogo si bre radoznao Aleksa kao i većina ljudi koji se tu motaju,ne može čovek na miru ni da se olakša...Pa gde će čovek nego pored busa,onaj WC što je postavljen huligani demolirali,ostaje ti samo pored autobusa,a ako prigusti,moraš da teraš bus tamo na štraftu prema groblju...Ne znaš ti kakve su to muke prijatelju,tebi to možda izgleda smešno i glupo,ali veruj mi,daleko je od toga...Pisali smo i peticiju,bilo i na Studiju B,ali niko da interveniše.Stoji i ona kućica za otpravnika,onako izlupana već godinu dana.
A inače si verovatno video Miću,on duži 41-cu,mršav čovek...
I prođeš tako kroz moje naselje,a ne javiš se svom drugu...Bolje da si svratio nego što si se muvao po okretnici.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju