WeljaBG je napisao:ljudi jel neko zna kad ce izaci vec jednom ovix 30 218ica na ulice, vec me xvata panika, sta im rade bre vec 10 dana, ni 1 nisam video bre!!!
mozda ce da zajedno stignu i onix 25 slo... ko zna sta im je sad palo na pamet, izgleda cemo se pre voziti beobusovim ikarima i veoliinim meckama nego gsp-ovim ikarima koji su pre 100 godina pompezno najavljivani!!!!!!!!! AMAN VISE!!!!
WeljaBG je napisao:***CENZURISANO***, j**ali ix praznici, umesto za praznike da nas obraduju oni tek "posle", samo mi srbi imamo toliko praznika, zato nam sve ide tako naopako, nista ne radimo, a i kad radimo, zabusavamo i fuserisemo i previse BREEE!!! izvini, a oni su to kao planirali, DA BUSEVI STIGNU UOCI GLUPIX PRAZNIKA PA DA JOS PROBIJU ROK, MORE SAMO DA ODEM ODAVDE, SMUCILI SU MI SE VISE, SAMO VEOLIU BOLI DUPE KAD JE NJIMA SAMO PROFIT U GLAVI, ZATO I IMAJU 35000 VOZILA SIROM SVETA A NE KO ***CENZURISANO*** GSP I LASTA TEK OKO 1000...crkli dabogda vec jednom!, ocu autobuse na ulici i tacka!!!!!!!!!!! NE SAMO A NEGO SVI GRADJANI!!!!!!!!!!!!!!!!! ***CENZURISANO*** U RIMU KAD SU STIGLI CITOROI IMALI SU MASNE, PISALO IM NA EKRANIMA JA CU DA VAS VOZIM, DOBRODOSLI, BLABLA, A NASE KRPE SA SELOTEJP TRAKAMA JOS DOK NISU NI KRENULI....UZASSSS!!!!!!!

Darko je napisao:Stefane jel si cuo ti sta novo? Ja sam veceras cuo pricu od coveka koji radi u NBG, nije vozac, da jos nije reseno gde ce sta i da je stvarno jos uvek otvoreno ostalo tj da je moguce da dolaze japanci sa Karaburme...

milos265 je napisao:Stefane, ja nikoga ne lozim!!! Napisao sam ono sto sam video. A posto sam dosta puta vozio buseve na zamenu tih lepljenih stakala mogu ti reci da kad se tako pricvrsti staklo, dok se lepak ne stegne, za sta treba dva do tri sata, vozi se polako ako bas mora da se vozi a majstor koji je tu 218-icu vozio je izleteo pod punim gasom na Omladinskih Brigada, valjda da se od strujanja vazduha lepak brze osusi. A sto se Ikarbusa tice, mogu poduze da ti pricam o kvarovima koji su cista sramota i danima i nocima provedenim u servisu!!!

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost