Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod danilo » Pet Apr 25, 2008 12:24 pm

Jel to Kosmajski Mercedes na liniji 30 :?: Legenda :!: :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Pet Apr 25, 2008 2:18 pm

Jeste,to je njihov Mercedes sa 30-ice,a ovaj dole je MAN sa Karaburme. 8)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod danilo » Pet Apr 25, 2008 2:43 pm

Da Karaburma je imala Manove autobuse, znam jednog vozača koji ih je vozio za Mirijevo :!: :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Stefan Bgd » Pet Apr 25, 2008 11:16 pm

Evo malo slika Lejlanda gar.broj 477:
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod mishko-genija » Pon Apr 28, 2008 10:47 pm

WeljaBG je napisao:ljudi jel neko zna kad ce izaci vec jednom ovix 30 218ica na ulice, vec me xvata panika, sta im rade bre vec 10 dana, ni 1 nisam video bre!!! :roll:
mozda ce da zajedno stignu i onix 25 slo... ko zna sta im je sad palo na pamet, izgleda cemo se pre voziti beobusovim ikarima i veoliinim meckama nego gsp-ovim ikarima koji su pre 100 godina pompezno najavljivani!!!!!!!!! AMAN VISE!!!!

Zar si stvarno mislio da "Ikarbus" nece da kasni sa isporukom?
mishko-genija
Član

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:23 am

Postod milos265 » Uto Apr 29, 2008 2:50 am

Zna se kako su se proveli sa isporukom za Novi Sad!!! Ali ovi nasi su u dilu svi zajedno pa nema potrebe za penalima. Bice to vesela prica letos :wink: I onda te neko pita, sta imas protiv Ikarbusa?! Nema prevoznika koji je kupio njihova vozila a da nije imao problema i sa kasnjenjem i sa kvarovima.
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod danilo » Uto Apr 29, 2008 10:45 am

Generalni direktor GSP-a je rekao da će novi Ikarbusi krenuti u redovan saobraćaj posle praznika, mislio je na Uskrs i 1. maj :!: :wink: Slušao sam na televiziji :!: Samo da bude tako :!:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod Darko » Uto Apr 29, 2008 2:44 pm

Au covece... Cuvaj bre te zivce za neke pametnije stvari u zivotu, ***CENZURISANO*** autobuse... Ne verujem sta citam :)
Darko
Član

Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 8:06 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 6:23 pm

WeljaBG je napisao:***CENZURISANO***, j**ali ix praznici, umesto za praznike da nas obraduju oni tek "posle", samo mi srbi imamo toliko praznika, zato nam sve ide tako naopako, nista ne radimo, a i kad radimo, zabusavamo i fuserisemo i previse BREEE!!! izvini, a oni su to kao planirali, DA BUSEVI STIGNU UOCI GLUPIX PRAZNIKA PA DA JOS PROBIJU ROK, MORE SAMO DA ODEM ODAVDE, SMUCILI SU MI SE VISE, SAMO VEOLIU BOLI DUPE KAD JE NJIMA SAMO PROFIT U GLAVI, ZATO I IMAJU 35000 VOZILA SIROM SVETA A NE KO ***CENZURISANO*** GSP I LASTA TEK OKO 1000...crkli dabogda vec jednom!, ocu autobuse na ulici i tacka!!!!!!!!!!! NE SAMO A NEGO SVI GRADJANI!!!!!!!!!!!!!!!!! ***CENZURISANO*** U RIMU KAD SU STIGLI CITOROI IMALI SU MASNE, PISALO IM NA EKRANIMA JA CU DA VAS VOZIM, DOBRODOSLI, BLABLA, A NASE KRPE SA SELOTEJP TRAKAMA JOS DOK NISU NI KRENULI....UZASSSS!!!!!!!

Danas je bila probna voznja autobusa koji je 26 po redu zavrsen u Ikarbusu.Autobusi su kompletno zavrseni u ,prema tome Ikarbus nije nista kriv,a GSP Beograd je odlucio da ih preuzme posle praznika.Nazalost,od uzbudjenja nisam stigao da ga slikam,ali me je covek pustio da udjem i slobodno ga pogledam.A te selotejp trake,drze stakla,posto su sveze ZALEPLJENA,nisu u raspadu,ne bojte se!!!!To vas lozi onaj ko mrzi Ikarbus i GSP,pa sad kao satro ik-218 se RASPADA!?!Autobus u stvari jos nije detaljno zavrsen,sto se PROVERENO radi posle probne voznje,kada ga teraju u Ikarbus na skidanje tih selotejp traka i stavljanje detalja.
Nezvanicno,trebalo bi da ih daju na linije:88,75,71,94,56 ali to jos nije sigurno.
Znaci,kad ja imam strpljenja da ih cekam,pa mozete valjda i vi.
Poslednji put menjao Stefan Bgd dana Uto Apr 29, 2008 6:47 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 6:24 pm

Molim da se obrati paznja na recnik koji se upotrebljava! :evil:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Darko » Uto Apr 29, 2008 8:31 pm

Stefane jel si cuo ti sta novo? Ja sam veceras cuo pricu od coveka koji radi u NBG, nije vozac, da jos nije reseno gde ce sta i da je stvarno jos uvek otvoreno ostalo tj da je moguce da dolaze japanci sa Karaburme...
Darko
Član

Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 8:06 pm

Postod milos265 » Uto Apr 29, 2008 9:29 pm

Stefane, ja nikoga ne lozim!!! Napisao sam ono sto sam video. A posto sam dosta puta vozio buseve na zamenu tih lepljenih stakala mogu ti reci da kad se tako pricvrsti staklo, dok se lepak ne stegne, za sta treba dva do tri sata, vozi se polako ako bas mora da se vozi a majstor koji je tu 218-icu vozio je izleteo pod punim gasom na Omladinskih Brigada, valjda da se od strujanja vazduha lepak brze osusi. A sto se Ikarbusa tice, mogu poduze da ti pricam o kvarovima koji su cista sramota i danima i nocima provedenim u servisu!!!
milos265
Profesionalni vozač

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 9:33 pm

Darko je napisao:Stefane jel si cuo ti sta novo? Ja sam veceras cuo pricu od coveka koji radi u NBG, nije vozac, da jos nije reseno gde ce sta i da je stvarno jos uvek otvoreno ostalo tj da je moguce da dolaze japanci sa Karaburme...

Ali ljudi,moj cale vozi u tom pogonu,i on,a i ja smo bili kod glavnih u pogonu "Novi Beograd" koji su nam rekli tacno kako stoje stvari,pa mislim stvarno. :?
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 9:39 pm

milos265 je napisao:Stefane, ja nikoga ne lozim!!! Napisao sam ono sto sam video. A posto sam dosta puta vozio buseve na zamenu tih lepljenih stakala mogu ti reci da kad se tako pricvrsti staklo, dok se lepak ne stegne, za sta treba dva do tri sata, vozi se polako ako bas mora da se vozi a majstor koji je tu 218-icu vozio je izleteo pod punim gasom na Omladinskih Brigada, valjda da se od strujanja vazduha lepak brze osusi. A sto se Ikarbusa tice, mogu poduze da ti pricam o kvarovima koji su cista sramota i danima i nocima provedenim u servisu!!!

Miki265,ja tebe nisam ni naveo,vec sam rekao NEODREDJENO.Nemam nista protiv nikoga,ali jedan autobus ne cini IKARBUS!Dobar primer za to daju i upravo autobusi GSP-a Beograd koji su mnogo,mnogo vise optereceni,koji su GSP Beograd drzali na staklenim nogama tokom 90-tih,kada su ljudi ostajali bez goriva i delova na autobusima zbog inflacija...Sve je to preziveo upravo IKARBUS,prema tome ja mu skidam kapu,a vi imate pravo na svoje licno misljenje.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod milos265 » Uto Apr 29, 2008 9:46 pm

Nije problem, nego ja sam pokrenuo pricu pa sam mislio da na mene mislis 8)
milos265
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije