Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod profa_chb » Uto Jul 02, 2013 5:42 pm

Da... Beše to u nedelju uveče, kada smo se Mickey, Džo i ja vraćali iz III Beograda. Išli smo 96icom, trebalo je Mickey i ja da odemo do grada, a Džo u selo, ovaj, mislim kući, pa mu je više odgovarao 95. Celim putem je kukao, dok nas na Pančevcu nije obišao dugoočekivani 95. Kućeštaće, otrči on kod vozača, i namesti se za niski start. Ali, avaj, 218M pun senzora, dok je stao, dok je otvorio vrata, ode 95. Vozač mu se izvinjava, kaže da nije do njega, ali da će da proba na sledećoj. I tako, dok smo Mickey i ja podbadali Džoa i zezali ga, pojavi se jedna baba od metar i žilet, sa istim namerama, i na naše "Trči Džo" reče "Trči i baba" :mrgreen: Naravno, atletski građeni Džo je stigao 95icu, a baba je uletela u foto finiš :mrgreen: Koja romansa. Džoa nismo ni čuli ni videli od tad :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Ratomir » Uto Jul 02, 2013 5:56 pm

А која је друга прича?
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod petar leskovac » Uto Jul 02, 2013 6:04 pm

Jaooooo hahahahahhha gotov sam
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

Postod profa_chb » Uto Jul 02, 2013 6:21 pm

Ratomir je napisao:А која је друга прича?

Ta priča je nevezana za gradski, a i nije za maloletne :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Ratomir » Uto Jul 02, 2013 6:23 pm

Pih šta bi dao da sam na 15 min. punoletan :lol:
Image
Ratomir
Član

Postod becks89 » Uto Jul 02, 2013 10:25 pm

Inače profesor je ostavio telefon radi svedočenja :D Ko te ne zna skupo bi te platio :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod profa_chb » Uto Jul 02, 2013 10:50 pm

Ma neka matora je bila :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Uto Jul 02, 2013 11:00 pm

Da, da, da i ja vozim trolejbus :D
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Petar 535 » Sre Jul 03, 2013 1:44 pm

Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Postod Ratomir » Sre Jul 03, 2013 1:53 pm

300 путника! Мало морген!
Image
Ratomir
Član

Postod becks89 » Sre Jul 03, 2013 2:12 pm

profa_chb je napisao:a Džo u selo, ovaj, mislim kući

Građani Čubure :D
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod MILE » Sre Jul 03, 2013 2:38 pm

Petar 535 je napisao:http://www.kurir-info.rs/vozac-gsp-jedva-hodam-a-teraju-me-da-vozim-clanak-132340
Napravili su čoveku haos jer su ga proglasili za potpuno zdravog a još vozi onaj #706 koji je šaltač i još ga više umara :evil:
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod blokovi » Sre Jul 03, 2013 2:54 pm

MILE je napisao:
Petar 535 je napisao:http://www.kurir-info.rs/vozac-gsp-jedva-hodam-a-teraju-me-da-vozim-clanak-132340
Napravili su čoveku haos jer su ga proglasili za potpuno zdravog a još vozi onaj #706 koji je šaltač i još ga više umara :evil:

Rasa je ipak to ;),čovek je sad i ok ;),ali ga preterali sada...
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod danilo » Pet Jul 05, 2013 3:58 pm

Pre neki dan u autobusu dolazi stranac od pozadi, negde iz prikolice kod vozača i kao: "Platim, da platim". Vozač ga gleda u fazonu šta sad hoćeš da platiš, al dobro ubrzo shvati da hoće da kupi kartu i pita ga jel hoće kartu da kupi, ovaj kao da, da. Autobus staje u stanicu i ovaj se sprema da siđe i vozač mu objasni da je trebao da dođe da kupi kartu kada je ušao u autobus, na početku vožnje, a ne sada kad silazi napolje. Naravno nije mu prodao kartu, ovaj izađe napolje i gotovo.

Ja posle nešto razmišljam odakle god da je došao svugde se valjda karta kupuje na početku vožnje, a ne kad silaziš, na kraju vožnje.
Sad ili se nešto zbunio ili se namerno zezao s vozačem, da vidi reakciju, jer mi ništa drugo ne pada na pamet. A, ne bi me čudilo i da mu je neko rekao za tako nešto, jer je znao da mu ovaj neće prodati kartu.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod severac » Pet Jul 05, 2013 4:35 pm

Haha, hapsi svercera. :P

Nije prica iz GSP-a, ali moram mali offtopic da uradim na konto price o naplati karti i prodaji karti u Budimpesti, a posle ce moja prica.

Moji neki prijatelji bili u Budimpesti i kupili neke karte za metro i prevoz ali tamo imaju vise tipova karata i razlicito se koriste, sta znam. I sad dolazi im kontrola i uzima karte i kazu da nisu ispravne i da spreme odredjenu kolicinu forinti (valute u Madjarskoj), i to u iznosu od oko 60 evra za kaznu. Ovi zapanjeni. Izadju oni iz vozila i kontrola na engleskom, ovi moji na engleskom, nekako natucaju i vec postaje opasno, ovi madjari hoce da zovu policiju.
I sta ce ovi nasi balkanci, navikli sa kontrolom da se ganjaju, ponude da plate 30 evra, a ne svih 60 evra, a normalno, ni kotrolori nisu bolji od nasih i uzmu tih 30 evra i stave sebi u dzep i dovidjenja, nikakav racun, nista, odose.

---------

E, sad, pre nekoliko godina, idem ja da putujem za Vojvodinu negde i trebalo je dve stanice tramvajem da se provozam do Glavne stanice. Jos su bile u upotrebi one zute karte i automati, i ko velim, za te dve stanice necu da ponistavam. Ulazim u tramvaj i krece voznja, nema zive duse u tramvaju, kad ustaje neki covek i vadi legitimaciju GSP-a i kontrole, odmerio on mene, a primetio je da nisam kartu ponistio. Trazi kartu, ja nemam, kazem da idem blizu pa nisam ponistio, stignemo mi vec na stanicu kod Autobuske i izadjemo. Poceo on da ce da pise kaznu ili da se dogovorimo. Ja budala, kazem da se dogovorimo. Uze mi 1000 dinara samo tako, stavio sebi u dzep, a verovatno nije ni bio na duznosti, nego se negde vracao, video mene sa torbom, ko veli neki seljak pa mi uzeo pare (a nisam ni seljak, i znam proceduru da su tad morali kod vozaca da se upisu kad rade kontrolu i sve, ali sam naseo kao budala neka).
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije