evo jos malo bizarnih situacija i od mene
1. ucestala pojava na liniji 48, povremeno se moze sresti i na drugim linijama: u busu ima 45-50 ljudi, ali su se pametnjakovici tako rasporedili, da covek stekne utisak da ih ima 150, niti mozes da sednes, niti da stanes kao covek.
2. Dok je Kosmaj drzao 94, ulazim u 156 na druga vrata, i sad tamo gde je onaj prostor bez stolica preko puta drugih vrata, lik stao na sred tog prostara, rasirio ruke koliko god moze (tu moze da stane 4 ljudi, u spicu 5) i ne moze niko drugi da stane. Nakon sto sam mu skrenuo paznju, bio sam izlozen veoma neprijatnom pogledu od strane doticnog (a to je mene veoma uzrujalo

)
3. Isao sam 59-kom do slavije (IK-103 LUV) i mimo obicaja usao na zadnja vrata (obicno ulazim na srednja), i kao da sam pokrenuo lavinu, kako stigne na stanicu, tako svi nagrnu na zadnja vrata. Znaci kod VMA je vec bila nepodnosljiva guzva na zadnjem delu autobusa, a sredina PRAZNA!!! Na sledecoj stanici sam izasao iz busa i usao na druga vrata.
4. ono sto me izludjuje: ljudi koji u praznom ili polupraznom autobusu stoje na vratima, a ne silaze... jedan je u 47-ci tako stajao dobrih 5-6 stanica, a u busu jedva da je bilo 20-ak ljudi.
I za kraj, situacija koja me je veoma nasmejala:
Prekjuce cekam bus kod 5 solitera (smer ka periferiji) a stanica puna k'o oko, gomila ljudi, ali tu su i kontrolori. Dolazi prazna 94, otvara vrata, svi pogledase u kontrolore, i kad su videli da se ovi zezaju, kuliraju, nagrnuse svi u autobus, napunise ga za cas. Zatvaraju se vrata, autobus krece, kad posle nekih 5-6 metara ponovo staje, otvara samo zadnja vrata i ulazi kontrola