od avramovicsasa » Pet Okt 03, 2014 3:37 pm
Ne znam zbog čega se podiže tolika prašina oko naplate prevoza,definitivno jednom broju građana koji ne plaćaju prevoz,bune se i prave probleme kontrolorima,ne treba prevoz tako da bi u tom svojstvu prevoz trebao i da funkcioniše,kako bude opadala prodaja karata tako da opada i broj vozila u saobraćaju jer će jedino na taj način građani sami uvideti svoje greške.
Ovaj problem nemaju trgovci,pekari,apotekari itd jer bio bogat ili siromašan svaku drugu uslugu moraš da platiš,u manjim gradovima koje je pogodila velika nezaposlenost putnici plaćaju karte,jedino Beograd ne može da se izbori sa ovim problemom.
BUS PLUS sistem je prisutan skoro 3 godine,ja kao putnik još nisam imao priliku da čujem da se Kontrolor ikako drugačije obratio putnicima osim ,,Dobar dan,Kontrola,molim vas pripremite vaše karte,,a problem uglavnom prave putnici koji nemaju karte jer zbog čega bi bio problem pokazati kartu kao i validiranje,to ne traje duže od desetak sekundi.
Neko je dao repliku na moj post vezano za priču o novčaniku,pre svega Kontrolor nikako nije smeo da uzme tuđ novčanik u svoju ruku već je Gospodin trebao da izvadi kartu jer isti je mogao da ga optuži da mu je oteo novčanik i bar 5 putnika bi potvrdilo tu laž jer se Kontrola mrzi zbog lošeg marketinga a ne zbog njenog postojanja,bila ona privatna ili državna,Kontrola postoji i svi smo dužni da plaćamo prevoz kao i da pokazujemo karte ili da na posao dolazimo na drugi način.
Setimo se da već nekoliko godina Privatni Prevoznici održavaju noćne linije,bilo je bojkota,ukidanje polazaka,Policije ali na kraju su Privatnici nastavili svoj rad,ko nije u stanju da plaća ide peške,prvim ili poslednjim polaskom kao i to da je promenio smenu,neke stvari se moraju prihvatiti a kad tad će se naterati svi da plaćaju prevoz,sve promene idu postepeno.
Poslednji put menjao
avramovicsasa dana Pet Okt 03, 2014 3:42 pm, izmenjena samo jedanput