becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
Zemun ima otkucane papire za 22a koju uvek drže kad se radi taj deo i kad se menjaju sve trole....profa_chb je napisao:Kada bi i GSP morao da poštuje odredbe DJP-a koje moraju da poštuju prviatnici, onda bi na vozilu bila istaknuta i destinacija, kao u normalnom svetu, zato sikter more!

avramovicsasa je napisao:http://www.dodaj.rs/f/2J/rO/4FnSo5HP/a-453.jpg
-Putnici su juče bili nemogući tokom izmene režima saobraćaja na linijama 19,21,22,29,autobus sa slike je bio pristojno obeležen a i trebalo je uključiti zdravu logiku jer kada se pojavi autobus na liniji 29 na Slaviji,to može značiti samo da idu na Medaković.
Najčešće postavljena pitanja:
-Jel ovo 29 ili 29A ?
-Jel ide na Medaković ili bar do V.Ilića ?
-Jel ovo trolejbus ?
-Jel se vraćate na Studentski Trg ?
-Šta glumi ovaj autobus kada trolejbusi rade normalno ?
-Da li vozi 22 ?
-Jel ovo 29A.... aaaaa 29 onda može ?
,,Šta je sad ovo ?
,,Ko zna gde ide,možda je bolje na 31 donekle,,
Strašnooo

becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
EUKALIPTUS je napisao:avramovicsasa je napisao:http://www.dodaj.rs/f/2J/rO/4FnSo5HP/a-453.jpg
-Putnici su juče bili nemogući tokom izmene režima saobraćaja na linijama 19,21,22,29,autobus sa slike je bio pristojno obeležen a i trebalo je uključiti zdravu logiku jer kada se pojavi autobus na liniji 29 na Slaviji,to može značiti samo da idu na Medaković.
Najčešće postavljena pitanja:
-Jel ovo 29 ili 29A ?
-Jel ide na Medaković ili bar do V.Ilića ?
-Jel ovo trolejbus ?
-Jel se vraćate na Studentski Trg ?
-Šta glumi ovaj autobus kada trolejbusi rade normalno ?
-Da li vozi 22 ?
-Jel ovo 29A.... aaaaa 29 onda može ?
,,Šta je sad ovo ?
,,Ko zna gde ide,možda je bolje na 31 donekle,,
Strašnooo
Nisu bili nemogući putnici, nego ste nemogući vi i treba da vas je sramota, ali ja sam odavno priznao poraz i prestao da se borim protiv GSP-a i Laste kada je obeležavanje vozila u pitanju. I u GSP-u i u Lasti razni mediokriteti furaju svoju filozofiju, samo što je bolest jednih i bolest drugih kao odraz u ogledalu, obrnuta.
GSP-ovci najčešće stave samo broj i misle da je to dovoljno, da je svako dužan da zna sve brojeve linija, a ne napišu gde autobus vozi. Čak i kada odštampaju papire, destinaciju ne stave, ili je stave tako da bude sasvim sićušna i skoro nevidljiva.
Lasta, s druge strane, smatra da je broj nebitan, i da je dovoljno napisati samo gde autobus ide.
Prvo sam pisao prijave, pa kad sam video da inspektore boli uvo, onda sam odlučio da obiđem teren, štampao na svom štampaču perfektne relacione papire gde je sve krupno, sve se vidi, to se promuva dva dana i izgubi, i opet jovo-nanovo.
Da smo normalna država, kao što nismo, ovaj autobus sa slike bi momentalno bio isključen iz saobraćaja, a vozaču odrapačili 20% od plate, kao i otpravniku, pa da vidim da li bi ikada ovako autobus krenuo u saobraćaj.
Linija 612 gotovo nikad nema relaciju, samo broj i teraj... Sve ćešće na potezu 700, ma katastrofa, ali ja sam odustao da se protiv toga borim...

filip je napisao:Ja živim za dan kada ću dok su radovi na trolama i radi 29A, moći na početnoj stanici da vidim red vožnje za 29A a ne za trolu koja ne radi. Takođe oznaka ''A'' podhidno da se promeni bilo kojim slovom, zato što ''A'' u principu znači varijanta neke linije, što se javlja u prigradskim i lokalnim linijama

blokovi je napisao:filip je napisao:Ja živim za dan kada ću dok su radovi na trolama i radi 29A, moći na početnoj stanici da vidim red vožnje za 29A a ne za trolu koja ne radi. Takođe oznaka ''A'' podhidno da se promeni bilo kojim slovom, zato što ''A'' u principu znači varijanta neke linije, što se javlja u prigradskim i lokalnim linijama
Redovi voznje kada ne rade trole i tramvaji, a upuceni zamenski autobusi se mogu videti na sajtovima BusPlusa i Busevi.com, ali neverovatno je sto onaj ko radi te izmene, ne stavi na pojedinim stanicama informacije o izmenama na tramvajskim i trolejbuskim linijama, nego stavi recimo na "promentnim" stanicama, pa koliko sam puta video kod Buvljaka, da su samo stajaliste "Blok 42", i jos neka gde ima ljudi stavljaju te panoe...
Sto se tice vandrednih izmena tipa kad trole su u zastoju i slicno, nas narod je svakakav, lako im je da napadaju otpravnike i ostalo osoblje, koje se na svakojake nacine snalazi, da obezbedi zamenske autobuse dok je zastoj... Jednostavno, problem nije u GSPu, nego u retardiranosti idiota iz DJP...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju