Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod SGB » Pon Sep 14, 2015 7:29 pm

Амин. Зашто било шта треба да се подразумева, зашто би сваки путник напамет требало да зна где која линија иде, је ли треба неко да дође са стране и да гледа у пасуљ како ће бити расположен "мајстор" и да ли сме да га пита где иде аутобус? Ако некога мрзи да ради свој посао, широко му поље, пуна НСЗ људи који би вредно радили за своју плату.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Sponzor

Postod MILE » Pon Sep 14, 2015 9:10 pm

profa_chb je napisao:Kada bi i GSP morao da poštuje odredbe DJP-a koje moraju da poštuju prviatnici, onda bi na vozilu bila istaknuta i destinacija, kao u normalnom svetu, zato sikter more!
Zemun ima otkucane papire za 22a koju uvek drže kad se radi taj deo i kad se menjaju sve trole....
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod becks89 » Pon Sep 14, 2015 10:28 pm

Šta vrede papiri, kad goveda neće da čitaju, piše na displeju da izbije oči, pa opet pita gde ide i koji je autobus...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod MILE » Pon Sep 14, 2015 11:39 pm

Haos, niko ništa ne gleda a usput se prave malo i ludi...
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod filip » Čet Sep 17, 2015 6:42 pm

Ja živim za dan kada ću dok su radovi na trolama i radi 29A, moći na početnoj stanici da vidim red vožnje za 29A a ne za trolu koja ne radi. Takođe oznaka ''A'' podhidno da se promeni bilo kojim slovom, zato što ''A'' u principu znači varijanta neke linije, što se javlja u prigradskim i lokalnim linijama
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod EUKALIPTUS » Čet Sep 17, 2015 9:09 pm

avramovicsasa je napisao:http://www.dodaj.rs/f/2J/rO/4FnSo5HP/a-453.jpg

-Putnici su juče bili nemogući tokom izmene režima saobraćaja na linijama 19,21,22,29,autobus sa slike je bio pristojno obeležen a i trebalo je uključiti zdravu logiku jer kada se pojavi autobus na liniji 29 na Slaviji,to može značiti samo da idu na Medaković.

Najčešće postavljena pitanja:

-Jel ovo 29 ili 29A ?
-Jel ide na Medaković ili bar do V.Ilića ?
-Jel ovo trolejbus ?
-Jel se vraćate na Studentski Trg ?
-Šta glumi ovaj autobus kada trolejbusi rade normalno ?
-Da li vozi 22 ?
-Jel ovo 29A.... aaaaa 29 onda može ?
,,Šta je sad ovo ?
,,Ko zna gde ide,možda je bolje na 31 donekle,,

Strašnooo :evil:

Nisu bili nemogući putnici, nego ste nemogući vi i treba da vas je sramota, ali ja sam odavno priznao poraz i prestao da se borim protiv GSP-a i Laste kada je obeležavanje vozila u pitanju. I u GSP-u i u Lasti razni mediokriteti furaju svoju filozofiju, samo što je bolest jednih i bolest drugih kao odraz u ogledalu, obrnuta.
GSP-ovci najčešće stave samo broj i misle da je to dovoljno, da je svako dužan da zna sve brojeve linija, a ne napišu gde autobus vozi. Čak i kada odštampaju papire, destinaciju ne stave, ili je stave tako da bude sasvim sićušna i skoro nevidljiva.
Lasta, s druge strane, smatra da je broj nebitan, i da je dovoljno napisati samo gde autobus ide.

Prvo sam pisao prijave, pa kad sam video da inspektore boli uvo, onda sam odlučio da obiđem teren, štampao na svom štampaču perfektne relacione papire gde je sve krupno, sve se vidi, to se promuva dva dana i izgubi, i opet jovo-nanovo.
Da smo normalna država, kao što nismo, ovaj autobus sa slike bi momentalno bio isključen iz saobraćaja, a vozaču odrapačili 20% od plate, kao i otpravniku, pa da vidim da li bi ikada ovako autobus krenuo u saobraćaj.

Linija 612 gotovo nikad nema relaciju, samo broj i teraj... Sve ćešće na potezu 700, ma katastrofa, ali ja sam odustao da se protiv toga borim...
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod profa_chb » Čet Sep 17, 2015 9:29 pm

Živ bio!

Gori ste bre od šalteruša u zdravstvenim ustanovama koje se deru kada spustiš knjižicu gde ne treba :twisted:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod SGB » Pet Sep 18, 2015 1:08 am

Што бре нема лајкова за постове, него морам у писаној форми да Фалим овог професора... :mrgreen:
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Postod avramovicsasa » Pet Sep 18, 2015 1:48 am

EUKALIPTUS je napisao:
avramovicsasa je napisao:http://www.dodaj.rs/f/2J/rO/4FnSo5HP/a-453.jpg

-Putnici su juče bili nemogući tokom izmene režima saobraćaja na linijama 19,21,22,29,autobus sa slike je bio pristojno obeležen a i trebalo je uključiti zdravu logiku jer kada se pojavi autobus na liniji 29 na Slaviji,to može značiti samo da idu na Medaković.

Najčešće postavljena pitanja:

-Jel ovo 29 ili 29A ?
-Jel ide na Medaković ili bar do V.Ilića ?
-Jel ovo trolejbus ?
-Jel se vraćate na Studentski Trg ?
-Šta glumi ovaj autobus kada trolejbusi rade normalno ?
-Da li vozi 22 ?
-Jel ovo 29A.... aaaaa 29 onda može ?
,,Šta je sad ovo ?
,,Ko zna gde ide,možda je bolje na 31 donekle,,

Strašnooo :evil:

Nisu bili nemogući putnici, nego ste nemogući vi i treba da vas je sramota, ali ja sam odavno priznao poraz i prestao da se borim protiv GSP-a i Laste kada je obeležavanje vozila u pitanju. I u GSP-u i u Lasti razni mediokriteti furaju svoju filozofiju, samo što je bolest jednih i bolest drugih kao odraz u ogledalu, obrnuta.
GSP-ovci najčešće stave samo broj i misle da je to dovoljno, da je svako dužan da zna sve brojeve linija, a ne napišu gde autobus vozi. Čak i kada odštampaju papire, destinaciju ne stave, ili je stave tako da bude sasvim sićušna i skoro nevidljiva.
Lasta, s druge strane, smatra da je broj nebitan, i da je dovoljno napisati samo gde autobus ide.

Prvo sam pisao prijave, pa kad sam video da inspektore boli uvo, onda sam odlučio da obiđem teren, štampao na svom štampaču perfektne relacione papire gde je sve krupno, sve se vidi, to se promuva dva dana i izgubi, i opet jovo-nanovo.
Da smo normalna država, kao što nismo, ovaj autobus sa slike bi momentalno bio isključen iz saobraćaja, a vozaču odrapačili 20% od plate, kao i otpravniku, pa da vidim da li bi ikada ovako autobus krenuo u saobraćaj.

Linija 612 gotovo nikad nema relaciju, samo broj i teraj... Sve ćešće na potezu 700, ma katastrofa, ali ja sam odustao da se protiv toga borim...

Ko si ti da određuješ koliki procenat će se uzeti od plate voznom osoblju prvenstveno vozačima kojima nije posao da obeležavaju vozila kao ni Otpravnicima,kada budeš imao informaciju iz prve ruke ko je nadležan u GSP-u za te stvari onda lupetaj okolo,a putnici u svakom slučaju ne podržavaju isključenje vozila iz saobraćaja zbog ovakvih stvari a ni sami prevoznici.
Ljudi moraju biti svesni u kojoj državi žive,gradu i da se radi onako kako se mora a ne kako se hoće,kada budeš zarađivao,izdržavao bolesnu ženu i malu decu od mizerne plate onda ćeš shvatiti beskorisno značenje svojih reči.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Sloba » Pet Sep 18, 2015 11:40 am

Onda objasni meni koji sam došao iz Novoga Sada i kome ne pada na pamet da plaća taksi gde ide 29A, gde ide 7L1, dokle mogu da idem sa 9A1 i slično... ;)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod SGB » Pet Sep 18, 2015 11:57 am

AKO НЕЗНАШ ЛИНИЈЕ, НЕМОЈСЕ ВОЗИШ С ПРЕВОЗОМ! :mrgreen: Стварно, одакле некоме идеја да приђе Београду на мање од 25км а да напамет не зна све редовне и шифроване линије ГСП-а... :lol: Циничан сам, наравно.
SGB
Član

Postod profa_chb » Pet Sep 18, 2015 12:52 pm

Sale, napusti prostoriju. Arugument "živimo u Srbiji" je demode.

SGB može preko tapatalk-a :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod blokovi » Pet Sep 18, 2015 1:16 pm

filip je napisao:Ja živim za dan kada ću dok su radovi na trolama i radi 29A, moći na početnoj stanici da vidim red vožnje za 29A a ne za trolu koja ne radi. Takođe oznaka ''A'' podhidno da se promeni bilo kojim slovom, zato što ''A'' u principu znači varijanta neke linije, što se javlja u prigradskim i lokalnim linijama

Redovi voznje kada ne rade trole i tramvaji, a upuceni zamenski autobusi se mogu videti na sajtovima BusPlusa i Busevi.com, ali neverovatno je sto onaj ko radi te izmene, ne stavi na pojedinim stanicama informacije o izmenama na tramvajskim i trolejbuskim linijama, nego stavi recimo na "promentnim" stanicama, pa koliko sam puta video kod Buvljaka, da su samo stajaliste "Blok 42", i jos neka gde ima ljudi stavljaju te panoe...
Sto se tice vandrednih izmena tipa kad trole su u zastoju i slicno, nas narod je svakakav, lako im je da napadaju otpravnike i ostalo osoblje, koje se na svakojake nacine snalazi, da obezbedi zamenske autobuse dok je zastoj... Jednostavno, problem nije u GSPu, nego u retardiranosti idiota iz DJP...
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod EUKALIPTUS » Pet Sep 18, 2015 3:57 pm

Srbin može sve, ali samo pod pretnjom i strogim nadzorom. Dokaz su vozila iz japanske donacije, koja su besprekorno održavana 10 godina. Sve je moglo i sve je funkcionisalo, onog trenutka kada je nadzor prestao, vozila su počela da propadaju kao da je neko pritisnuo dugme, uz čuvenu srpsku opasku: "Pa stari su 10 godina, dosta su i vozili."

I posle svega se nađe neko da tupi praznu demagogiju da je teško obeležiti vozila i da za to treba ne znam šta. Pa ništa, neka država traži donaciju od par miliona evra za obeležavanje vozila, mislim...

Ikarbus kad shebu, kažu ne valja Ikarbus, što nisu kupili strano vozilo, videću baš dokle će Solarisi da funkcionišu. Pa GSP je uništio gomilu Connecto Mercedesa, uz gomilu komentara kako je to jako loše vozilo...

Opet pitam, kako uz strogi nadzor sve može?
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod filip » Sub Sep 19, 2015 11:29 am

blokovi je napisao:
filip je napisao:Ja živim za dan kada ću dok su radovi na trolama i radi 29A, moći na početnoj stanici da vidim red vožnje za 29A a ne za trolu koja ne radi. Takođe oznaka ''A'' podhidno da se promeni bilo kojim slovom, zato što ''A'' u principu znači varijanta neke linije, što se javlja u prigradskim i lokalnim linijama

Redovi voznje kada ne rade trole i tramvaji, a upuceni zamenski autobusi se mogu videti na sajtovima BusPlusa i Busevi.com, ali neverovatno je sto onaj ko radi te izmene, ne stavi na pojedinim stanicama informacije o izmenama na tramvajskim i trolejbuskim linijama, nego stavi recimo na "promentnim" stanicama, pa koliko sam puta video kod Buvljaka, da su samo stajaliste "Blok 42", i jos neka gde ima ljudi stavljaju te panoe...
Sto se tice vandrednih izmena tipa kad trole su u zastoju i slicno, nas narod je svakakav, lako im je da napadaju otpravnike i ostalo osoblje, koje se na svakojake nacine snalazi, da obezbedi zamenske autobuse dok je zastoj... Jednostavno, problem nije u GSPu, nego u retardiranosti idiota iz DJP...

Kad na stajalistu budem imao WiFi pa mogu da udjem na sajt Bus Plusa da vidim red voznje onda vrh. Sto se tice tog obelezavanja, prvo papir A4 crno beli, drugo kada trole ne rade, lupam ide 29L do Crvenog krsta a od Slavije idu autobusi, ni na jednoj jedinoj stanici pre Slavije nije napisano da trole ne rade jer jelte trole rade (ali do Crvenog krsta). I onda neko vidi ide trola jedna, truga, treca i cudi se sto mu ne dolazi 29. Ja ne napadam otpravnike, ali GSP je duzan da autobus, trolejbus ili tramvaj obelezi da l on imao displej ili nemao, ako cemo realno.
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije