Sinoć je moj bus napravio pravi karambol u garaži.
Naime,pošto je vozilo završilo svoju dužnost za jučerašnji dan,otišao je naravno u garažu oko ponoći.Tu večernju smenu ga nije vozio redovni vozač,već neki "padobranac" sa ko zna koje linije.Oterao ga je na pranje,isterao iz perionice i trebalo je da ga otera na pumpu da ga natankiraju za današnji dan.Pošto je verovatno žurio da što pre ode kući,nagazio ga je(što ne bi smelo u garaži da se radi,jer se po asfaltu nalazi i nafta i ulje,pa je vrlo klizavo,pogotovo tamo kod pumpe),i kada je trebao da stane,proklizao i opičio gar.broj 1345 sa linije 17 od pozadi koji je takođe čekao tankiranje.Od siline udara,nabacio ga je i na gar.broj 1361 sa linije 88,koji je pukom srećom prošao samo sa oštećenim prednjim branikom,dok je 1345 uništen od pozadi,kao i moj 1352 sa prednje strane.
Jutros me je strefio nervni slom kada sam od ćaleta čuo šta se desilo.Šteta je ogromna,procenjuje se na oko 200.000 dinara,a vozila su već oterana u servis "Rade Končar" na popravku.
Evo moj ćale je napravio dve fotke gar.broja 1352 i 1345:
Ovo je već 4. udes gar.broja 1352 i već 2. za 4 meseca,ne znamo više šta da se čini,uništiše ga načisto.
Trenutno u pogonu su 4 nova vozila sa oštećenjima:
506-imao udes,oštećena zadnja leva stena,ne ide u saobraćaj već nekoliko dana
1345,1352 i 1361 stradali sinoć