Logo

Saobraćajne nezgode vozila JGP-a

Diskusije

Postod Marko » Sub Sep 13, 2008 9:47 pm

Image
Image
Sudar izmedju kombija i autobusa preduzeca Banbus na lin 56 gb 208 na petlovom brdu. .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Sub Sep 13, 2008 11:06 pm

Pre nedelju dana,gar.broj 297 na liniji 707 i Lastin ik-103 na liniji 15 su imali sudar na okretnici na Zelenom Vencu.Na 297 je pozadi puklo vetrobransko staklo,kao poklopac motora zajedno sa branikom,dok je i Lastin takodje "pukao" od napred.Otišla maska,šoferšajbna...
Jutros sam video 297 na liniji 81,sredili su ga kompletno od pozadi,samo što nema gar.broja,jer je stavljen novi poklopac.
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Stefan Bgd » Ned Sep 14, 2008 2:34 pm

Juče je bio gadan sudar u ulici kneza Miloša,u kome su učestvovali autobus GSP-a,Audi A6,Zastava Poly i jedan džip.Nesreću je izazvao autobus GSP-a,pogon "Karaburma" gar.broj 904 BG=855-391 koji je radio na liniji 41,kada mu je iznenada otkazao volan,i kada je prešao u suprotnu traku pritom udarivši u Audi,koji se potom zakucao u Poly-a koji je oštetio džipa.
Povredjen je vozač Poly-a,kao i nekoliko putnika iz autobusa,jer je vozač bezuspešno pokušavao da zaustavi autobus naglim kočenjem.
Inače,danas u pogonu mog ćaleta je bio parkiran gar.broj 904 koji je bukvalno prošao sa ogrebotinama.Nisam uspeo da ga slikam zbog jake kiše...
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Marko » Pon Sep 15, 2008 11:54 am

Image
Image

Manji sudar izmedju vozila privatnog preduzeca Miskomerc na Lin 37 gb 488 i automobila . Na autobusu samo ogrebotina dok na kolima ima ulubljenje na desnoj strani .
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod avramovicsasa » Ned Sep 21, 2008 3:47 am

sinoć oko 23.25 autobus gr.br.776 sa linije 106 koji je krenuo za garažu
nedaleko od kružnog toka kod Bogoslovije izgubio je kontrolu i uleteo na
parking lupajući parkirana vozila zaustavivši se u blizini stambene zgrade,
materijalna šteta je velika a uzrok nezgode je ne poznat,pratite sutra štampu možda će novinari nešto objaviti.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod milos265 » Ned Sep 21, 2008 3:43 pm

776 je relativno nov auto tako da se bojim da ce opet sve natovariti naravno na vozaca, mani Sale novinare!!! Oni su tu samo da dodaju ulje na vatru svojim lupetanjem :twisted:
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Sep 21, 2008 3:45 pm

Ma samo izvučemo sliku iz novina,ko je lud da čita tekst ako je takav... :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod avramovicsasa » Pon Sep 22, 2008 1:02 am

-saznao sam danas malo detaljnije o uzrocima nezgode bar po pričama
kolega,zapravo 776 je isekao neki putnički auto,a vozač da ga ne udari cimnuo je volan i kočio,pošto je padala kiša autobus se zaneo i povukao
prema parkingu,u pitanju je samo jedno putničko vozilo koje je teže oštećeno ali povređenih nema,šta će dalje biti videćemo ako budem uspeo da stupim direktno u kontakt sa vozačem.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sre Sep 24, 2008 3:08 am

sinoć oko 20.50 u naselju Kotež u blizini Zrenjaninskog puta težak udes između autobusa gr.br.955 sa linije 43 i putničkog vozila,putnici iz putničkog starosti 20 godina teško povređeni prebačeni u Urgentni centar,
velika šteta ali 955 je uspeo sam do garaže.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Stefan Bgd » Uto Okt 14, 2008 9:49 pm

Evo ovde ćemo nastaviti o ovoj nesreći:

Profa napisao:
profa_chb je napisao:veolijin bus na 75 se slupao na vencu, pogazio trafike... vozač zaboravio ručnu, a putnici iskakali... sad bilo na bg hronici :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Okt 14, 2008 9:50 pm

Danilo napisao:

danilo je napisao:Da to sam i ja čuo,inače u pitanju je garažni broj 42,pričao je naš dispečer Sloba Vučenović,autobus je oštećen u donjem delu napred,ona maska gde de nalaze farovi,gornji deo nije ozbiljno oštećen :!:
Autobus je uspet zakačio jedan autobus,ne znam koji,a onda udario u dva lokala,u kozmetički salon i fotokopirnicu :!:
Samo nije mi jasno kažeš majsor nije povukao ručnu,a da nije on slučajno povukao onu kilavu staničnu kočnicu,pa da se sam otkočio,jer ako je vozač zaista ostavio vozilo nezakočeno,onda stvarno :roll:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Okt 14, 2008 9:51 pm

Sale napisao:
avramovicsasa je napisao:jer stajao uzbrdo ili nizbrdo,kod Ikarbusovih autobusa nije ništa čudno da
dobije sam turažu i krene u ubilački pohod,čudi me Veolijini vozači su izuzetno odgovorni kada je vozilo u pitanju,ne napuštaju ga bez preke potrebe,možda ručna nije u pitanju u svakom slučaju sutra da pratimo štampu.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Okt 14, 2008 9:53 pm

Profa napisao:

profa_chb je napisao:ja znam da je strašno to što se deslio i da nema povređenih, ali mislim da smo po ne znam koji put dokazali da je ikarbus ČVRST :D video sam na tv-u da mu je čak i šoferka ostala cela!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Stefan Bgd » Uto Okt 14, 2008 10:07 pm

Pa jesi video Lastin ik-301 na kreš-testu u Ikarbusu...Bio je u potpuno funkcionalnom stanju.No da ne idemo u off topik. 8)
Vozač je verovatno ostavio bus u brzini pri čemu je povukao ručnu kočnicu(mada bih pre rekao da je u pitanju stanična),te je po mom mišljenju usled slabe sajle ručne kočnice,kočnica otpustila točkove i bus je krenuo nizbrdo.Sad,to je neko moje mišljenje,najbolje da ne nagadjamo,sutra ćemo čitati u novinama.
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod markotar » Uto Okt 14, 2008 11:32 pm

Evo sta kaze Tanjug. Na osnovu ovoga se moze zakljuciti da je vozac ipak bio u vozilu kada je do nesrece doslo:

Autobus udario u dve radnje kod Zelenog venca
Autor: Tanjug | 14.10.2008. - 20:17

Autobus privatnog prevoznika "Veolia" na liniji 75 nešto posle 16.30 časova udario je u dva trgovinska objekta u blizini Zelenog venca.

Prema rečima Predraga Pavlovića radnika foto radnje, u čiji stub je vozilo udarilo, autobus je krenuo sa stajališnog mesta, a petnaestak putnika koji su se u njemu nalazili u panici je izašlo. U foto radnji je u tom trenutku, prema njegovim rečima, bilo četvoro ljudi, koji nisu povređeni u incidentu. Autobus je krećući se, prvo udario dva kontejnera, zatim stub i oštetio nadstrešnice te i susedne radnje, ali do većeg oštećenja inventara nije došlo.

Razlog nesvakidašnje nezgode u blizini Zelenog venca, kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije je otkazivanje kočnica na vozilu nakon čega je vozač, autobus usmerio ka kontejnerima kako bi izbegao prolaznike koji su se u tom trenutku našli na ulici.

Detalji o uzrocima nezgode biće poznati nakon objavljivanja izveštaja sa uviđaja i vanrednog tehničkog pregleda vozila.
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije