Sudar izmedju kombija i autobusa preduzeca Banbus na lin 56 gb 208 na petlovom brdu. .

profa_chb je napisao:veolijin bus na 75 se slupao na vencu, pogazio trafike... vozač zaboravio ručnu, a putnici iskakali... sad bilo na bg hronici

danilo je napisao:Da to sam i ja čuo,inače u pitanju je garažni broj 42,pričao je naš dispečer Sloba Vučenović,autobus je oštećen u donjem delu napred,ona maska gde de nalaze farovi,gornji deo nije ozbiljno oštećen![]()
Autobus je uspet zakačio jedan autobus,ne znam koji,a onda udario u dva lokala,u kozmetički salon i fotokopirnicu![]()
Samo nije mi jasno kažeš majsor nije povukao ručnu,a da nije on slučajno povukao onu kilavu staničnu kočnicu,pa da se sam otkočio,jer ako je vozač zaista ostavio vozilo nezakočeno,onda stvarno

avramovicsasa je napisao:jer stajao uzbrdo ili nizbrdo,kod Ikarbusovih autobusa nije ništa čudno da
dobije sam turažu i krene u ubilački pohod,čudi me Veolijini vozači su izuzetno odgovorni kada je vozilo u pitanju,ne napuštaju ga bez preke potrebe,možda ručna nije u pitanju u svakom slučaju sutra da pratimo štampu.

profa_chb je napisao:ja znam da je strašno to što se deslio i da nema povređenih, ali mislim da smo po ne znam koji put dokazali da je ikarbus ČVRSTvideo sam na tv-u da mu je čak i šoferka ostala cela!

Autobus udario u dve radnje kod Zelenog venca
Autor: Tanjug | 14.10.2008. - 20:17
Autobus privatnog prevoznika "Veolia" na liniji 75 nešto posle 16.30 časova udario je u dva trgovinska objekta u blizini Zelenog venca.
Prema rečima Predraga Pavlovića radnika foto radnje, u čiji stub je vozilo udarilo, autobus je krenuo sa stajališnog mesta, a petnaestak putnika koji su se u njemu nalazili u panici je izašlo. U foto radnji je u tom trenutku, prema njegovim rečima, bilo četvoro ljudi, koji nisu povređeni u incidentu. Autobus je krećući se, prvo udario dva kontejnera, zatim stub i oštetio nadstrešnice te i susedne radnje, ali do većeg oštećenja inventara nije došlo.
Razlog nesvakidašnje nezgode u blizini Zelenog venca, kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije je otkazivanje kočnica na vozilu nakon čega je vozač, autobus usmerio ka kontejnerima kako bi izbegao prolaznike koji su se u tom trenutku našli na ulici.
Detalji o uzrocima nezgode biće poznati nakon objavljivanja izveštaja sa uviđaja i vanrednog tehničkog pregleda vozila.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost