Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Postod Nikola_00 » Sre Okt 21, 2009 10:51 am

за случај Миријева су криви Зорица и Ђура наркоман јер су их
много размазили, код њих су могли да дођу са 5 мин закашњења и да остану
на окретници до следећег поласка одатле, е онда се Зорица вратила
на Омладинац а Ђури су писали пријаву мали милион пута па су га
како чујем скинули одатле (сад не знам где је), успут су се возачи
27ице мало примирили и уозбиљили .

иначе по мени је Миријево најбоље организовано што се превоза тиче
не мислим на град и остало, него кроз само насеље, мислим да у сваки
ћошак залази бар један бус :)
Nikola_00
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 7:22 pm

Sponzor

Postod lulijan » Sre Okt 21, 2009 7:12 pm

Pa ti ostvari turažu i stigni na vreme...
Image
Korisnikov avatar
lulijan
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 9:44 pm

Postod Smiley » Sre Okt 21, 2009 8:35 pm

E,ovo je gore i od 50-ice :!: :P :lol:
Smiley
Član

Pridružio se: Ned Avg 16, 2009 12:34 pm

Postod markotar » Čet Okt 22, 2009 12:24 am

Priča mi danas jedan rođak, bio mu je davno u poseti, negde sredinom devedesetih, neki prijatelj iz Švedske (šveđanin). Čovek je, naravno, bio frapiran kada je video na šta je tad ličio naš gradski prevoz, pa mu je jednom prilikom rekao: "Gledam koliko se vas natrpa u jedan autobus i ne mogu da verujem, mora da vam je Nikola Tesla ostavio neko čudno oružje". :lol: :lol:
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod avramovicsasa » Čet Okt 22, 2009 5:33 am

Pričao mi je Burazer davno jednom njegovom kolegi u posetu je došao prijatelj iz Nemačke inače naš čovek koji je radio u tamošnjem GSP-u isto
kao i ovaj kod nas.

,,Koliko imate isključenja sa linija u toku dana,,-pita naš svog prijatelja.
,,Šta su to isključenja?,,-zaprepašćeno pita Gost.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod lulijan » Čet Okt 22, 2009 10:32 am

Ubi me ako znam.
Korisnikov avatar
lulijan
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Pet Okt 23, 2009 10:19 am

ovo mi više liči na lepljenu reklamu po staklima nego na prave ljude.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod CKD-KT4 » Pet Okt 23, 2009 9:40 pm

Da, naročito ova ruka koja viri kroz prozor. :mrgreen:
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod lulijan » Pet Okt 23, 2009 9:43 pm

Sad mi je jasno šta znači kad se kaže k,o sardine.
Korisnikov avatar
lulijan
Profesionalni vozač

Postod Smiley » Pet Okt 23, 2009 9:45 pm

Ma,ovo je stvarno strašno...mada,da su izdahnuli pri ulasku,možda bi još neko ušao... :mrgreen:
Smiley
Član

Postod profa_chb » Ned Okt 25, 2009 6:04 pm

danas u 53ci...
čekam ja danas bus u lješkoj, i munjevitom brzinom nailazi 1175 na 53, prepun. uđem ja na druga vrata, i na sledećoj stanici izađem da propustim ljude, i uđem ponovo. međutim, kako sam ulazio vidim da su se vrata zatvorila tik iza mene. na sledećoj stanici ista priča, i na sledećoj, i tako nekoliko puta me zatvara. na nekoj od stanica ista priča sa nekim drugim čovekom. a između stanica vozi kao nenormalan, sve preko 50. i kad smo stigli na stanicu pre t.c. vidikovac, izađem ja, i da uđem, on zatvara vrata i kreće :!: uvučem se ja nekako, i dođem napred kod vozača i mirnim glasom kažem "majstore, ja znam da ti se žuri, ali sačekaj bar da uđem", kad on meni "mrš u p*zdu materinu, ti si mene našao da z*je*avaš, šta si mi stao na vrata" :!: ja reko "pa zar ne vidiš kolika je gužva" a on meni "ti si meni došao, izlazi napolje p*čka ti materina" :!:
mislim se ja, ako nastavim da se svađam, da me ne napadne, pa posle da kaže da sam ja njega prvi napao na radnm mestu... i ništa, ionako sam silazio na sledećoj stanici, pustim budalu, i produžim svojim putem...

stvarno mi je žao dobrih vozača (i ljudi) koji su na lošem glasu zbog ovakvih ***CENZURISANO*** :evil:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Okt 25, 2009 6:32 pm

Današnja priča sa okretnice na Zelenom vencu.
Naime,pristižemo mi,i polako parkiravamo 1274 na stanicu,kad vidim ja odozgo beli ik-103.I odma' mi sine u glavi 494 sa 53-ke dobio novu reklamu.Sve super,otrčim ja do njega,i sada pošto je bila gužva na onom delu gde im je dolazna stanica,ja rešim da ga slikam na brzaka.Slikam ja,kad eto ga izbezumljeni kolega izlazi iz busa sa sve putnim nalogom u ruci i kaže mi da dođem kod njega.
Prilazim ja,i znam šta hoće,zanima ga što slikam.
Izvoli kolega-kažem mu ja
Batice šta to radiš?-on meni
Bus ti dobio novu reklamu,pa reko da ga uslikam...
On me idalje gleda ko pile s tri noge i misli da ga zezam,i onda mu ja kažem da sam sin njegovog kolege Žiške i pokažem mu na 1274 koji je parkiran nasuprot njemu.Objasnim mu da se bavim slikanjem autobusa,pružim mu ruku i kažem "Nemo' se ljutiš".
Izrukovasmo se mi,on se nasmeja i kaže "E brate jesi legenda". :)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod profa_chb » Ned Okt 25, 2009 6:37 pm

a šta ćeš kad su svi u ovoj ludoj zemlji paranoični, verovatno on nije ništa loše mislio nego se uplašio da ne ostane bez posla, ko zna možda se pre toga kačio sa nekim :roll:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Stefan Bgd » Ned Okt 25, 2009 6:46 pm

profa_chb je napisao:a šta ćeš kad su svi u ovoj ludoj zemlji paranoični, verovatno on nije ništa loše mislio nego se uplašio da ne ostane bez posla, ko zna možda se pre toga kačio sa nekim :roll:

Znam ja da se uplašio,i normalno,nije mi bilo ni na kraj pameti da se zezam sa kolegom,ja mu sve objasnim,i na kraju čovek je shvatio kako i šta...
Nažalost zbog ***CENZURISANO*** koji su u stanju da snime vozača koji je otišao do pekare da kupi sebi da jede(pa i vozač ima dušu,ali to ***CENZURISANO*** od putnika ne zanima,važno je da on to snimi,okači na You-tube i napiše "bahati vozač".E takvom smradu od čoveka,koji ima obraza da snimi tako nešto treba j****i sve po spisku).Dotle i mi koji slikamo iz najbolje namere,moramo da se pazimo. :roll:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod Smiley » Ned Okt 25, 2009 6:58 pm

Stefan Bgd je napisao:
profa_chb je napisao:a šta ćeš kad su svi u ovoj ludoj zemlji paranoični, verovatno on nije ništa loše mislio nego se uplašio da ne ostane bez posla, ko zna možda se pre toga kačio sa nekim :roll:

Znam ja da se uplašio,i normalno,nije mi bilo ni na kraj pameti da se zezam sa kolegom,ja mu sve objasnim,i na kraju čovek je shvatio kako i šta...
Nažalost zbog ***CENZURISANO*** koji su u stanju da snime vozača koji je otišao do pekare da kupi sebi da jede(pa i vozač ima dušu,ali to ***CENZURISANO*** od putnika ne zanima,važno je da on to snimi,okači na You-tube i napiše "bahati vozač".E takvom smradu od čoveka,koji ima obraza da snimi tako nešto treba j****i sve po spisku).Dotle i mi koji slikamo iz najbolje namere,moramo da se pazimo. :roll:

Znam da ima svakakvih budala,ali kako si krenuo,ispašće i da opravdavaš vozača Veolijine 74-ke(sa dobro poznatog klipa)koji rešava ukrštenicu dok vozi... :roll:
Smiley
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije