danas u 53ci...
čekam ja danas bus u lješkoj, i munjevitom brzinom nailazi 1175 na 53, prepun. uđem ja na druga vrata, i na sledećoj stanici izađem da propustim ljude, i uđem ponovo. međutim, kako sam ulazio vidim da su se vrata zatvorila tik iza mene. na sledećoj stanici ista priča, i na sledećoj, i tako nekoliko puta me zatvara. na nekoj od stanica ista priča sa nekim drugim čovekom. a između stanica vozi kao nenormalan, sve preko 50. i kad smo stigli na stanicu pre t.c. vidikovac, izađem ja, i da uđem, on zatvara vrata i kreće

uvučem se ja nekako, i dođem napred kod vozača i mirnim glasom kažem "majstore, ja znam da ti se žuri, ali sačekaj bar da uđem", kad on meni "mrš u p*zdu materinu, ti si mene našao da z*je*avaš, šta si mi stao na vrata"

ja reko "pa zar ne vidiš kolika je gužva" a on meni "ti si meni došao, izlazi napolje p*čka ti materina"
mislim se ja, ako nastavim da se svađam, da me ne napadne, pa posle da kaže da sam ja njega prvi napao na radnm mestu... i ništa, ionako sam silazio na sledećoj stanici, pustim budalu, i produžim svojim putem...
stvarno mi je žao dobrih vozača (i ljudi) koji su na lošem glasu zbog ovakvih ***CENZURISANO***