Logo

Napadi na vozače JGP-a i ostalo osoblje

Diskusije

Re: Napadi na vozače JGP-a i ostalo osoblje

Postod becks89 » Uto Dec 24, 2013 4:50 pm

SGB je napisao:пријавим психопату,

Prosto mi se nameće pitanje, jel si ti lekar neki? Vidim da barataš sa tim terminima u kojima tvrdiš da je neko psihopata, pa me zanima jel to tek onako, ili ti možda imaš nešto zbog čega bi ta tvrdnja trebala da bude istinita, kao npr. neka diploma, papir?
Ja se više brinem za tvoje zdravlje, jer ako te tako nešto lako izbaci iz takta, toliko da napljuješ čoveka koga ni ne znaš, e vidiš to je zabrinjavajuće.
A za vozača arive ne brini, ako ima problema oni će to sigurno rešiti ;)
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Sponzor

Postod Marko » Uto Dec 24, 2013 5:08 pm

Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod SGB » Uto Dec 24, 2013 8:56 pm

becks89 je napisao:
SGB je napisao:пријавим психопату,

Prosto mi se nameće pitanje, jel si ti lekar neki? Vidim da barataš sa tim terminima u kojima tvrdiš da je neko psihopata, pa me zanima jel to tek onako, ili ti možda imaš nešto zbog čega bi ta tvrdnja trebala da bude istinita, kao npr. neka diploma, papir?
Ja se više brinem za tvoje zdravlje, jer ako te tako nešto lako izbaci iz takta, toliko da napljuješ čoveka koga ni ne znaš, e vidiš to je zabrinjavajuće.
A za vozača arive ne brini, ako ima problema oni će to sigurno rešiti ;)

Прво, немој да си безобразан. Ко си ти да бринеш за моје здравље? Ако ти је потребна диплома да би видео да неко може озбиљно да те угрози, а поготово ако се сматраш позваним да будеш било чији адвокат иако те се нешто апсолутно не дотиче, боље брини о себи, поготово што очигледно имаш јако искривљене критеријуме, довољно је да је неко возач ЈГП-а, па да га браниш, макар тај немао везе са мозгом. И када си већ дао себи за право да постављаш таква питања, да и ја тебе питам: јеси ли ТИ можда лекар, да процењујеш моје здравствено стање?
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod becks89 » Uto Dec 24, 2013 9:18 pm

Ja nisam procenio tvoje zdravstveno stanje, ja sam samo rekao da sam zabrinut za tvoje ponašanje, jer imaš stavove, baš kao i ovi što daju sebi za pravo da nasrnu na vozača na poslu.
Drugo nisam nimalo bezobrazan, čak šta više veoma sam pristojan prema tebi, pitam te po čemu si to odabran ti da nekog prozoveš psihopatom, da odrediš ko ima a ko nema veze sa mozgom?
Veoma je nekulturno i bezobrazno to što ti govoriš za nekog kojeg NE POZNAJEŠ, na osnovu jedne situacije, a naročito poređenje sa PSIHOPATAMA, LUDACIMA. Ne napadam te, imaš pravo da misliš šta god hoćeš, ugrožen si čim kročiš na ulicu, od motociklista, taksiste, pa i vozača u JGP, ali to ti svakako ne daje za pravo da ih javno zoveš psihopatama i ludacima, takve stavove zadrži za sebe. Ukoliko imaš primedbu na rad nekog od vozača, obrati se firmi, možeš i putem mejla redovno ga čitaju...

Tel: +381 (0)11 3317517
info@arriva.rs
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod SGB » Uto Dec 24, 2013 9:33 pm

Види овако, ако те неко са намером угрози (прављењем саобраћајног прекршаја), и још стане на сред раскрснице, да би се извукао кроз прозор да псује и урла, и да настави да угрожава друге учеснике у саобраћају, мислим да ти не треба диплома да би ти било јасно да са човеком нешто није у реду, и зато не капирам твоју реакцију. И то са човеком који одговара за путнике, а не са чистачем ципела. Тако да ако си већ на страни возача, што је твоја ствар у коју се не мешам, ти би први требало да осудиш такво ***ЦЕНЗУРИСАНО*** понашање, управо због нормалних возача, да их не би све турали у исти кош, а не да провераваш моје компетенције и бринеш за моје здравље. Управо би баш возачи и ви који сте стално са њима требало први и жестоко да реагујете на такве будале, а не да их браните, јер ће сутра неко добити по носу ни крив ни дужан.
Едит: ако је проблем јавна прозивка, пази, њему је било свеједно што пред стотинама сведока угрожава безбедност и понаша се као да је сишао са ума, не видим зашто би ја требало да га "чувам". И да се разумемо, за већину возача са линија које користим бих први прискочио ако би били угрожени, и баш због нормалних људи овакве примерке треба најоштрије осуђивати кад год је то могуће, а не да провераваш моја стручна знања.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Postod Miki » Uto Dec 24, 2013 9:40 pm

Meni se samo čini, da si za Lui-evog vozača rekao da je psihopata, da bi ovde dobio veliku podršku. Međutim, u pitanju je jedan od najboljih prevoznika, imamo i članove iz tog prevoznika, pa im se izgleda ne sme ništa zameriti. Da me ne shvati niko pogrešno, ovo se odnosilo da su svaki prevoznik ima neku budalu (bio Trans-Jug ili Arriva) i da su po tom pitanju svi oni isti, gde god vozili.
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod SGB » Uto Dec 24, 2013 10:01 pm

Разумем шта хоћеш да кажеш. То је њихов проблем, ако су најбољи, тим пре им не иде у прилог такво понашање особља, ако се код "најбољих" возила заустављају у раскрсницама, а возачи се до појаса извуку кроз прозор да би се свађали, шта је остало онима који нису најбољи. Управо би најбољи требало да највише воде рачуна о томе и дају позитиван пример, а не да се такво понашање игнорише.
SGB
Član

Postod becks89 » Uto Dec 24, 2013 10:09 pm

Navedi mi samo mesto gde sam ja stao u odbranu vozača, gde sam ja njegovo ponašanje i pomenuo? Ono što želim da ti kažem je da je neprimereno bilo koga zvati psihopatom, ludakom ili bilo kojim drugim pogrdnim imenom, jer upravo time se nimalo ne razlikuješ od njega koji otvori prozor i psuje na ostale učesnike u saobraćaju. Sa svim ostalim se u potpunosti slažem, čak šta više prvi sam koji ne dozvoljavam izjednačavanje pojma šofer i vozač, jer velika je razlika. Šoferi su pojedini kosmajci i karaburci, oni što bi i nakovanj uništili, što ih nije briga za putnike, vozilo, red vožnje i slično, oni koji se ponašaju kao ovaj "tvoj" vozač. A vozač je upravo neka druga kategorija, već pomalo zaboravljena i izostavljena iz ovog društva, upravo zbog izjednačavanja pojma šofer i vozač. Trebao bi dobro da se potrudiš da nađeš prave vozače u svakom pogonu ili firmi.
Ja razumem da si ljut na šofera, da to što on radi nervira druge, ali moja zamerka se odnosila na reč psihopata i ludak, jer nismo ni ti ni ja, ti koji trebamo da sudimo ;)

@Miki, ne znam kakve veze ima prevoznik, ne znam ko je pominjao Arivu i zašto si se Arrive uhvatio, ne znam ko je rekao da se njima ne sme ništa zameriti, ima masa prekršaja koje prave, ali jedino pozitivno je što oni bar pokušavaju da reše neki problem u svojoj firmi.
Tvoj zaključak je na mestu, sa tim se slažem, međutim kako vreme odmiče sve više mi se čini da ćemo imati slučaj "svaki prevoznik ima nekog pravog vozača", nažalost!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Daree » Uto Dec 24, 2013 10:09 pm

Verovatno se vozac iznervirao sto je ovaj auto mileo pa stao na sred raskrsnice.Miki je upravu treba biti objektivan ako je kriv vozac autobusa onda je kriv i treba reci .U svakom prevozniku ima obavezno neko ko ne valja u Luiju isto tako Ne moguce da su svi njihovi vozaci losi.Ima i dobrih.U Autokodeksu je letos bio slican slucaj.U ulici Ivana Ribara dvojca vozili bicikl na ulici i ovaj se iznervirao poceo biciklistu da vredja govorio mu vidi bre kolika staza za bicikliste a ti vozis na sred ulice .Bio mi malo smesan vozac 604-ke bas se iznervirao zbog bicikliste :D
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod becks89 » Uto Dec 24, 2013 10:13 pm

Kako da se ne iznervira, sve mogu da shvatim, ali nikako ne shvatam ljude koji pored onoliko uređenih staza na NBGD, uzmu da voze kroz žutu traku, naravno moraju voziti po sredini, jer su uz ivicu šahtovi i slivnici, to nikad neću razumeti, šta takav čovek ima u glavi?!
Poslednji put menjao profa_chb dana Uto Dec 24, 2013 11:13 pm, izmenjena samo jedanput
Rezlog: Citiranje prethodne poruke
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod SGB » Uto Dec 24, 2013 10:15 pm

becks89 je napisao:jer nismo ni ti ni ja, ti koji trebamo da sudimo ;)
!

Е управо зато, ако мислиш да сам ја реаговао непримерено, зашто и сам то радиш? Ниси само констатовао да то није у реду, него си ме питао имам ли диплому којом могу да потврдим своју тврдњу, дакле и ти мени судиш како ја на нешто имам или немам право. Узгред да те испоштујем и одговорим, немам везе са медицином. Надам се да смо се сад разумели. ;)
SGB
Član

Postod becks89 » Uto Dec 24, 2013 10:17 pm

Jesmo, moje pitanje je bilo čisto informativno, otkud znam možda stvarno jesi medicinski radnik, nisam imao nameru da te uvredim ;)
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod SGB » Uto Dec 24, 2013 10:18 pm

Daree je napisao:Verovatno se vozac iznervirao sto je ovaj auto mileo pa stao na sred raskrsnice.Miki je upravu treba biti objektivan ako je kriv vozac autobusa onda je kriv i treba reci .U svakom prevozniku ima obavezno neko ko ne valja u Luiju isto tako Ne moguce da su svi njihovi vozaci losi.Ima i dobrih.U Autokodeksu je letos bio slican slucaj.U ulici Ivana Ribara dvojca vozili bicikl na ulici i ovaj se iznervirao poceo biciklistu da vredja govorio mu vidi bre kolika staza za bicikliste a ti vozis na sred ulice .Bio mi malo smesan vozac 604-ke bas se iznervirao zbog bicikliste :D

Овде је конкретно возач аутобуса исекао ауто, на силу се, без мигавца и било каквог упозорења престројио у леву траку, и то ми је и привукло пажњу. Када је возач аутомобила свирнуо, овај је набо кочницу, блокирао саобраћај, извукао се кроз прозор и почео да псује и прети. Дакле класично силеџијство, ако је заиста толико журио да је морао да се престроји непрописно, одакле му онда време да стоји и да се свађа.
SGB
Član

Postod zeka » Sre Dec 25, 2013 12:31 am

Све би било занимљивије да је тако исекао таксисту :lol:
zeka
Član

Pridružio se: Pon Feb 25, 2008 1:40 am

Postod branik » Sre Dec 25, 2013 8:35 am

A kad se desi obrnuto, kad taksi natera vozaca autobusa da koci sumanuto da ga ne udari pa polomi ljude u busu? Neko padne, povredi se, a taksi ode. I da se niko ne povredi, ispsovace ga bar pola busa, a samo ce jedan - dva putnika videti i znati sta se dogodilo.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije