Navedi mi samo mesto gde sam ja stao u odbranu vozača, gde sam ja njegovo ponašanje i pomenuo? Ono što želim da ti kažem je da je neprimereno bilo koga zvati psihopatom, ludakom ili bilo kojim drugim pogrdnim imenom, jer upravo time se nimalo ne razlikuješ od njega koji otvori prozor i psuje na ostale učesnike u saobraćaju. Sa svim ostalim se u potpunosti slažem, čak šta više prvi sam koji ne dozvoljavam izjednačavanje pojma šofer i vozač, jer velika je razlika. Šoferi su pojedini kosmajci i karaburci, oni što bi i nakovanj uništili, što ih nije briga za putnike, vozilo, red vožnje i slično, oni koji se ponašaju kao ovaj "tvoj" vozač. A vozač je upravo neka druga kategorija, već pomalo zaboravljena i izostavljena iz ovog društva, upravo zbog izjednačavanja pojma šofer i vozač. Trebao bi dobro da se potrudiš da nađeš prave vozače u svakom pogonu ili firmi.
Ja razumem da si ljut na šofera, da to što on radi nervira druge, ali moja zamerka se odnosila na reč psihopata i ludak, jer nismo ni ti ni ja, ti koji trebamo da sudimo

@Miki, ne znam kakve veze ima prevoznik, ne znam ko je pominjao Arivu i zašto si se Arrive uhvatio, ne znam ko je rekao da se njima ne sme ništa zameriti, ima masa prekršaja koje prave, ali jedino pozitivno je što oni bar pokušavaju da reše neki problem u svojoj firmi.
Tvoj zaključak je na mestu, sa tim se slažem, međutim kako vreme odmiče sve više mi se čini da ćemo imati slučaj "svaki prevoznik ima nekog pravog vozača", nažalost!