sale019 je napisao:Ako ti je uteha ni ja još uvek nisam našao posao.Raspričao sam i rastrubio svima koje znam da tražim posao i sad čekam.Ne vredi ni vršiti preveliki pritisak i mnogo požurivati jer može dovesti do kontra efekta.Dva posla vise u vazduhu i svaki dan očekujem poziv (kog nema pa nema) i još dva posla mi obećali ali prvom prilikom (čim stigne neko vozilo ili neki vozač iz nekog razloga odustane od vožnje).Probaj da budeš malo strpljiv (znam da je teško i da para nema).

Nikola LKW je napisao:ma nalazim ja posao,ali su uslovi katastrofalni!!! juce sam bio u srboexportu i hteli da odmah idem na utovar u backu palanku u tarket da vozim za moskvu!!! a platu mi daje 600-800€/mesec!!!! pa to sve pojede kamion,nista da ti ostane!!!! tako da nisam pristao!!! ima jos nekoliko poslova koje sam nalazio i gde su hteli da me prime,medjutim ni na jednom od tih poslova nije bilo racunice raditi!! ***CENZURISANO***... mozda sam i ja previse izbirljiv!!! a kad sam se vratio iz obrenovca video sam se sa jednim deeckom koji radi u svici,i on me zvao da posle praznika idem kod njega u firmu da radim!! tamo mi otiso jedan drugar pre mesec dana da radi!!! radi se na crno ,plata 13 centi km,naguras nekih 13-15000km za mesec pa vidi!!
Sotir je napisao:Da li si ikada razmisljao o Americi Nikola?Tamo se dobro placa,moze da se radi legalno.Postoji neki program preko koga se ide,mogu da se raspitam da ti javim.

Nikola LKW je napisao:fino,schio je lep za zivot,miran!! bio sam mnogo puta,imao sam drugara tamo!! inace ne poznajem vise nikog tamo!!! a kako se zove firma ,mozda sam cuo za njih!!?? inace uzivaj kada budes otisao,ja planiram posle praznika do matoraca da odem malo!!! a posla stvarno sve manje u italiji!! zabrinjavajuce!!!!!
Aleks_BGD je napisao:Nikola LKW je napisao:fino,schio je lep za zivot,miran!! bio sam mnogo puta,imao sam drugara tamo!! inace ne poznajem vise nikog tamo!!! a kako se zove firma ,mozda sam cuo za njih!!?? inace uzivaj kada budes otisao,ja planiram posle praznika do matoraca da odem malo!!! a posla stvarno sve manje u italiji!! zabrinjavajuce!!!!!
Razmisljao sam da pitam zeta da idem malo da radim kod njega,ali nesto bas i nevolim da nekom sedim na grbaci,da ga jurim za papire i tako.Zadnji put sam imao slican dil sa ujakom iz Rusije,ispalio me je zesce za posao..Bila je to skupa ekskurzija od 1500eur.

Povratak na Zakonodavstvo i papiri
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju