Logo

Pomoć pri zapošljavanju

Sve o neophodnim zakonima u prevozu, sabraćaju, neophodne dozvole, atesti, dokumentacija za tahografe i ostala tematika vezana za zakonodavstvo i propise.

Postod Nikola LKW » Sub Dec 10, 2011 6:51 pm

ja sam za pare trnutno!!! malo da se zaradi pa cemo onda jarice da jurimo!!! :-)
ko o cemu.baba o ustipcima!!!! :-)
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Pridružio se: Pon Okt 10, 2011 2:11 am

Sponzor

Postod Nikola LKW » Sre Dec 14, 2011 3:31 pm

ne mogu da verujem kakvo je stanje u srbiji trenutno!!!! posla nigde!!! nadajmo se boljem posle ovih praznika!! :-)
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Nikola LKW » Pon Dec 19, 2011 3:22 pm

naci posao u srbiji je isto kao dobiti na loto!!!! definitivno nemoguce!!!!! :-(
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod sale019 » Uto Dec 20, 2011 12:34 am

Ako ti je uteha ni ja još uvek nisam našao posao.Raspričao sam i rastrubio svima koje znam da tražim posao i sad čekam.Ne vredi ni vršiti preveliki pritisak i mnogo požurivati jer može dovesti do kontra efekta.Dva posla vise u vazduhu i svaki dan očekujem poziv (kog nema pa nema) i još dva posla mi obećali ali prvom prilikom (čim stigne neko vozilo ili neki vozač iz nekog razloga odustane od vožnje).Probaj da budeš malo strpljiv (znam da je teško i da para nema).
sale019
Član

Pridružio se: Uto Nov 01, 2011 12:18 pm

Postod Nikola LKW » Uto Dec 20, 2011 9:50 am

ma nalazim ja posao,ali su uslovi katastrofalni!!! juce sam bio u srboexportu i hteli da odmah idem na utovar u backu palanku u tarket da vozim za moskvu!!! a platu mi daje 600-800€/mesec!!!! pa to sve pojede kamion,nista da ti ostane!!!! tako da nisam pristao!!! ima jos nekoliko poslova koje sam nalazio i gde su hteli da me prime,medjutim ni na jednom od tih poslova nije bilo racunice raditi!! ***CENZURISANO***... mozda sam i ja previse izbirljiv!!! a kad sam se vratio iz obrenovca video sam se sa jednim deeckom koji radi u svici,i on me zvao da posle praznika idem kod njega u firmu da radim!! tamo mi otiso jedan drugar pre mesec dana da radi!!! radi se na crno ,plata 13 centi km,naguras nekih 13-15000km za mesec pa vidi!!
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Nikola LKW » Uto Dec 20, 2011 9:52 am

sale019 je napisao:Ako ti je uteha ni ja još uvek nisam našao posao.Raspričao sam i rastrubio svima koje znam da tražim posao i sad čekam.Ne vredi ni vršiti preveliki pritisak i mnogo požurivati jer može dovesti do kontra efekta.Dva posla vise u vazduhu i svaki dan očekujem poziv (kog nema pa nema) i još dva posla mi obećali ali prvom prilikom (čim stigne neko vozilo ili neki vozač iz nekog razloga odustane od vožnje).Probaj da budeš malo strpljiv (znam da je teško i da para nema).

zao mi je sto ti nisi nista nasao!!! stanje na berzi rada je katastrofalno!! ko ne radi njemu je bas tesko da se negde ugura,a da to iole bude dobro radno mesto!! evo u kovinu jedna firma trazi pripravnike ,ides na obuku i dok si na obuci plata 10000rsd!!! smesno!!!:-D
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Velemajstor » Uto Dec 20, 2011 7:42 pm

Nikola LKW je napisao:ma nalazim ja posao,ali su uslovi katastrofalni!!! juce sam bio u srboexportu i hteli da odmah idem na utovar u backu palanku u tarket da vozim za moskvu!!! a platu mi daje 600-800€/mesec!!!! pa to sve pojede kamion,nista da ti ostane!!!! tako da nisam pristao!!! ima jos nekoliko poslova koje sam nalazio i gde su hteli da me prime,medjutim ni na jednom od tih poslova nije bilo racunice raditi!! ***CENZURISANO***... mozda sam i ja previse izbirljiv!!! a kad sam se vratio iz obrenovca video sam se sa jednim deeckom koji radi u svici,i on me zvao da posle praznika idem kod njega u firmu da radim!! tamo mi otiso jedan drugar pre mesec dana da radi!!! radi se na crno ,plata 13 centi km,naguras nekih 13-15000km za mesec pa vidi!!

Beži preko i ako možeš ne vraćaj se ovamo. Ovde nema života. Mlad si, život je pred tobom, ovde je i Bog rekao laku noć. Znaš kako ovde mlađi sunarodnici kažu: "Ko zadnji izađe neka ugasi svetlo". Nemoj se uopšte čuditi, polako dolazimo u fazu robovlasničkog društva.Ljudi su pod kreditima, para nema, posla nema, šta još treba da ti kažem da shvatiš da se ovde hleba nećeš najesti od poštenog rada.
Velemajstor
Profesionalni vozač

Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 3:24 pm

Postod Sotir » Uto Dec 20, 2011 8:53 pm

Da li si ikada razmisljao o Americi Nikola?Tamo se dobro placa,moze da se radi legalno.Postoji neki program preko koga se ide,mogu da se raspitam da ti javim.
Korisnikov avatar
Sotir
Član

Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 9:33 pm

Postod Nikola LKW » Uto Dec 20, 2011 11:54 pm

Sotir je napisao:Da li si ikada razmisljao o Americi Nikola?Tamo se dobro placa,moze da se radi legalno.Postoji neki program preko koga se ide,mogu da se raspitam da ti javim.

razmisljao jesam!! ali je problem srediti papire,a i moras njihove one dozvole da polazes!! velika investicija!! ima jedan lik iz bavanista kod kovina vozi 6 meseci pa se vrati na par meseci tako vrti krugove!!videcu da dodjem nekako do njega!! a ti ako znas nesto javi!!:-) informacija nikad dosta!!
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod MILE » Sre Dec 21, 2011 12:19 pm

Samo gledaj da bežiš iz Srbije, Velemajstor je sve lepo napisao......
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nikola LKW » Sre Dec 21, 2011 12:50 pm

fora je u tome sto sam ja radio u italiji 2 god. kao vozac! i sve je bilo ok do sredine 2008 god. tada je takozvna kriza nastupila u italiji,i transport se momentalno ***CENZURISANO***!! firma u kojoj sam radio se zatvorila!! tu sam imao platu oko 3000€,posle toga plate pale na oko 2000€ za spediciju!! u nacionli ljudi rade za 1500€!! RETKE,napominjem RETKE su firme koje i dalje dobro placaju,naravno tu se ne moze uci!!!!! ne znam da prodju ovi praznici pa ce mo videti sta ce biti!!! voleo bih ovde da nadjem iole dobar posao!!!! :-) HVALA LJUDI!!!!
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Dec 21, 2011 8:40 pm

Zet i sestra mi zive u Vicenci,tacnije 15km od Vicence mesto Schio..On,otac i burazer imaju gradjevinsku firmu i nesto kamiona.Znam da se bave i prevozom gradjevinskih masina,imali su 10tak svetloplavih MAN TGA u dvo i troosovinskoj verziji kao i par Scania kipera..Imaju svoje bagere takodje pa sa njima rade zemljane radove.Sad od 6 februara sam na odmoru pa planiram malo da ih obidjem da vidim sta sad i kako rade..Napravicu neku fotku..Kaze zet da nema bas posla kao pre,ali nije ni sad lose guraju nekako.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nikola LKW » Sre Dec 21, 2011 11:21 pm

fino,schio je lep za zivot,miran!! bio sam mnogo puta,imao sam drugara tamo!! inace ne poznajem vise nikog tamo!!! a kako se zove firma ,mozda sam cuo za njih!!?? inace uzivaj kada budes otisao,ja planiram posle praznika do matoraca da odem malo!!! a posla stvarno sve manje u italiji!! zabrinjavajuce!!!!!
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Dec 21, 2011 11:24 pm

Nikola LKW je napisao:fino,schio je lep za zivot,miran!! bio sam mnogo puta,imao sam drugara tamo!! inace ne poznajem vise nikog tamo!!! a kako se zove firma ,mozda sam cuo za njih!!?? inace uzivaj kada budes otisao,ja planiram posle praznika do matoraca da odem malo!!! a posla stvarno sve manje u italiji!! zabrinjavajuce!!!!!

Razmisljao sam da pitam zeta da idem malo da radim kod njega,ali nesto bas i nevolim da nekom sedim na grbaci,da ga jurim za papire i tako.Zadnji put sam imao slican dil sa ujakom iz Rusije,ispalio me je zesce za posao..Bila je to skupa ekskurzija od 1500eur.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nikola LKW » Sre Dec 21, 2011 11:37 pm

Aleks_BGD je napisao:
Nikola LKW je napisao:fino,schio je lep za zivot,miran!! bio sam mnogo puta,imao sam drugara tamo!! inace ne poznajem vise nikog tamo!!! a kako se zove firma ,mozda sam cuo za njih!!?? inace uzivaj kada budes otisao,ja planiram posle praznika do matoraca da odem malo!!! a posla stvarno sve manje u italiji!! zabrinjavajuce!!!!!

Razmisljao sam da pitam zeta da idem malo da radim kod njega,ali nesto bas i nevolim da nekom sedim na grbaci,da ga jurim za papire i tako.Zadnji put sam imao slican dil sa ujakom iz Rusije,ispalio me je zesce za posao..Bila je to skupa ekskurzija od 1500eur.

oke,to jeste malo zajebano!!! ja imam sve papire!! a kako se zove firma??
Korisnikov avatar
Nikola LKW
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Zakonodavstvo i papiri