avramovicsasa je napisao: suludo je da na linijama 23,56,88 itd voze solo autobusi.
Slažem se,88-ica je katastrofa,imam averziju od te linije.I,da dodam,na njoj rade i 4 zgloba.
Smiley je napisao:15-ica stvarno jeste uvek puna,ali ne znam zašto,jer bukvalno ide svaki čas...
avramovicsasa je napisao:Lasta bi u svom slučaju mlatila dobre pare jer održava jake linije a recimo Ćurdić bi imao
slabu naplatu jer održava manje frekventne linije poput 20,32
markotar je napisao:Ako mene pitate ni linija 15 nije uopšte za solo vozila i ja stvarno ne razumem tu logiku!! Na njoj su nekada davno radili isključivo zglobovi, stariji se sigurno sećaju, a dovoljno je da uđete u nju u bilo koje doba dana pa ćete videti da su solo vozia MALA! Do duše, GSP tu i tamo ubaci par zglobnjaka na nju...
Mislim da Lasta nije imala dovoljno zglobova inače verujem da bi je stavili na još neku od teških linija gde samo takvi busevi imaju smisla. Slažem se da je bilo nepošteno što je ona učestvovala i da je uspela da prođe tender čistim trikom (osnivajući ćerku firmu pa konkurišući preko nje) no kao građaninu mi je ipak drago, jer zamislite u kakvoj bi muci bili da nemamo te zglobne autobuse!!! Zamislite npr. u današnjim uslovima saobraćaja maltretiranje sa solom na 17, 18 ili 95... posebno kad dođe do poremećaja...
Što se Kobri tiče, bilo je baš tako što pričate. Jedino mi nije jasno kako su im progledali za vrata, jer su sva tri uža od propisane širine, uključujući i srednja koja su koliko-toliko još i široka... Obratite pažnju da su i na sredini tog busa poizbacivana sedišta kako bi bilo mesta... Haos!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju