Znimljivo je to da su se obi Nibusi pojavili u isto vreme kad je i Jugekspres remontovao dobar deo svog voznog parka.No vidite sta je vreme i ljudi ucinilo.Ovi Nibusi i dan danas voze,dok je od Jugekspresa ostalo samo ime na papiru...
Nibus-ja je napisao:
zasto cudan ove zadnje stopke su sa gradskih a kad bi se ja pitao stavljao bi ih na SVE NIBUSE bolji su od ISUZU svetla,sto se prednjih tice isprobavaju sve varijante,meni se licno ne svidjaju,a ovako komplentan je bio i onaj kad su u MEROSINI napravili sudar sa onom decom udario u gb414 otpozadi.,jedan iz nove serije NIBUS-a
Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Jesu popravljena ta dva busa iz tog sudara,ili su zavrsili svoju karijeru?
Za sad ja nista neznam cucemo ili videcemo
negas je napisao:Nibus-ja je napisao:Aleks_BGD je napisao:Jesu popravljena ta dva busa iz tog sudara,ili su zavrsili svoju karijeru?
Za sad ja nista neznam cucemo ili videcemo
Verovali ili ne, posle samo 10-tak dana oba su vidjena u saobracaju, kao nova su sada, nista se ne primecuje, 341 je bio do pre neki dan redovan na relaciji Nis-Kg-Sabac!
Aleks_BGD je napisao:Goran sk je napisao:aleks_BGDgb#515 u skopje
![]()
To majstore,niski troosovinac...vidis kod ovog nema onih dodatnih boksova iznad duge i trece osovine...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju