sanos_a je napisao:makedonija soobrakaj nema bova vo vozniot park. ako e ova vistina togas e prinova kaj niv taa bova
Aleks_BGD je napisao:Danas su ovaj VANHOOL i VDL Bova troosovinka koja je imala istu kolor semu bili u Beogradu.Video sam ih kako ulaze na BAS perone.Bili su krcati oboje.

Goran sk je napisao:Aleks_BGD je napisao:Danas su ovaj VANHOOL i VDL Bova troosovinka koja je imala istu kolor semu bili u Beogradu.Video sam ih kako ulaze na BAS perone.Bili su krcati oboje.
slike![]()
nisam siguran,ali mislim da mi neko rece da imaju liniju SKBG
Aleks_BGD je napisao:Dobro znam sta sam video.Prvo je usao VANHOOL,pa za njim Bova.Ima istu kolor semu karta Evrope kao sto nosi Vanhool.
sanos_a je napisao:Aleks_BGD je napisao:Dobro znam sta sam video.Prvo je usao VANHOOL,pa za njim Bova.Ima istu kolor semu karta Evrope kao sto nosi Vanhool.
aleks uredu je to da si video ti ta bova nego reci mi dali je imala okrugle farove ili one kockaste farove. ako je imala kockaste onda su oni kupili ona bova na kome je pisalo eurolines kroz celi autobus, a ako je imala okrugle farove onda je to neka novo kupena bova
sanos_a je napisao:to je neka prinova onda, od sada da nosis aparat non stop sa tobom i da slikas ta bova
Povratak na Prevoznici iz Makedonije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju