sasa-74 je napisao:dobre i ove a gde su one sto si prepravio . Sad kad ih kompletiramo idem da izrezem i zalepim na bus![]()

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
cone je napisao:Mislio sam okvirno 20x20 cm, naravno da ne bih narušavao proporcije.
Saša, ja ovo gledam kao razrađenu dobru ideju i neku opštu korist, nikako kao izgubljeno vreme.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
elvis je napisao:Dajte ljudi slikajte ovakve naljepnice,tipa zvjezdica,natpisa first class,exclusive i sl.
btw,ako neko bude imao priliku da mi uslika natpis high-luxury class coach na Bricicevom Tourlineru,gorane

elvis je napisao:Upravo taj,svaka cast i hvala ti prijatelju
Jovan je napisao:Zanimljiv natpis ima na MB 404 RHD od Bjelajca: "Banijo, rodna grudo moja"

Goran sk je napisao:Jovan je napisao:Zanimljiv natpis ima na MB 404 RHD od Bjelajca: "Banijo, rodna grudo moja"
jovane ako si u prilici slikaj da vidimo taj natpis
Jovan je napisao:Goran sk je napisao:Jovan je napisao:Zanimljiv natpis ima na MB 404 RHD od Bjelajca: "Banijo, rodna grudo moja"
jovane ako si u prilici slikaj da vidimo taj natpis
Probacu ali sitnim slovima pise pa ne znam da li ce se viditi
Povratak na Autobusi generalno
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju