od negas » Sre Okt 21, 2009 4:56 pm
Ne da mi se svidjaju ovi busevi...ti iz tih godina dakle 95-96 ovaj model-najvishe ih ima ATP VOJVODINA, a vi necete da odete tamo da kumite molite svaki dan da Vas puste u garazu i poslikate sve! I ASNegotin je imao dva komada, ali je FABRIKA vec promenila ime u NEOBUS kada su ih nabavili 96-te, ali je ostala plocica sa starom oznakom 26.120!
Oni su mnogo udobni, prostrani, a onaj TAM motor se u tako visokom busu nekeko lepo snshao uopshte nije bio bucan, vec samo prede onaj prelepi zvuk! A posebno mi se svidela instrument tabla, (nije ova sa ovih slika, pokazacu je u narednim postovimna).
Cone, molim te raspitaj se u Neobusu kod ljudi koji su radsili tada a i sada rade, pa znaju, dakle kad naletish na njih i pitaj, da li su to novi TAM motori ili neki zaostali iz kraja 80tih, pocetak 90-tih a koji nisu bili ugradjivani, jer mi je sumnjivo da ih je TAM tih godina radio i isporucio Neobusu, shto bi voleo da je tako!
Takodje pitanje za tebe, za konkretno ovaj bus koji si postavio, da li si siguran da je otishao u 7 JULI! Jeste ima jedan kod njih koji mnogo podseca na njega, ali nema istu prednju stenu, odnosno deo ispod vetrobrana mu je ostao kao kod ovih standardnih, dakle ravan je...e sad moguce da su u medjuvremenu sve menjali, cak ni motor mu nije TAM sada koliko se secam vec mercedes...po zvuku, ako sam dobro cuo..jednom sam ga video kako mu se prednji deo klime podigao, i onako kao poklopac motora njishe se na gore, verovatno im je negde uspu i ispao...odrzxavanje im je bilo nula...
E sad, imam na VHS kaseti ovakav neobus, skoro kao nov, iz ASNegotina, pa cu gledati da to prebacim na cd, pa da ga postavim, bash lepi snimci, ali riknuo mi video, pa ni ja nisam skoro gledao, a ima josh drugih snimaka iz tih godina a ticu se neobusa, na primer ispruka jedinstvu iz vranja, shto je bilo na tv-u, pa sajam i slicno...to ce biti super kad postavim, ali vazno da je u vhs kasetama, valjda nece riknuti!
Poslednji put menjao
negas dana Sre Okt 21, 2009 5:00 pm, izmenjena samo jedanput