igibgd je napisao:miki222 je napisao:sa vagona # 315 i # 351 su skinuti pantografi što znači samo jedno
Jel on ima displej, ako ima onda sam se ja sa njime vozio skoro, kako da ide u rashod kada je remontovan...?
miki222 je napisao:avramovicsasa je napisao:Nije važno da li je vozilo novo,staro ili remontovano ako nešto krene naopako ono odlazi u rashod
e baš tako, pa što nebi mogao onda i # 315

Karlito je napisao:REMONT PRUGE OKO KALEMEGDANA 22.10.2009.
Ovo je na okretnici Pristanište, i u ograđenom prostroru se nalazi stovariište materijala za ugradnju.
Postavljanje kontaktne mreže
A kada je u pitanju nekadašnje održavanje, o nebrizi svedoče ovi panjići. Da li će se ubuduće drugačije odnositi prema infrastrukturi?
Idemo dalje uzbrdo, krivina u blizini Francuske ambasade.
Kod stanice kod Biblioteke grada ugrađuje se nekakva armatura u asvaltnu košuljicu *neznam*
Ali, ostaju neke nedoumice...Zar baš uvek moraju poslovi da se urade delimično? Evo, na delu kod okretnice jedino što vidim je trag krpeža, a ukuliko bi ipak lepo i ljudski, jednog dana zamenili onih 6-7% resto za celu deonicu od BEKO-a do Pristaništa, morali bi opet zatvarati prugu... *psovka*
Sledeći primer kod Drapšina, ukrštaj koloseka će ostati nepromenjen (kada već do sada nije uklonjen), a raskrsnica je takva da pri dobro planiranom remontu ne treba nikada u potpunosti obustaviti tramvajski saobraćaj.

igibgd je napisao:miki222 je napisao:avramovicsasa je napisao:Nije važno da li je vozilo novo,staro ili remontovano ako nešto krene naopako ono odlazi u rashod
e baš tako, pa što nebi mogao onda i # 315
Vozio sam se u avgustu sa njim, ali nešto drugo mi nije jasno: ako je tramvaj remontovan pa mu nešto crkne, zašto ne bi mogli da ga poprave pre nekog starijeg tramvaja koji je takođe "crknut"...![]()
Ipak nije za čerupanje!
markotar je napisao:Gde će sad da bude glačalica? Dorćol ili Novi Beograd?
BTW, zna li neko precizno kada su poslednji put tramvaji redovno parkirani u Gornjem depou?
markotar je napisao:Gde će sad da bude glačalica? Dorćol ili Novi Beograd?
BTW, zna li neko precizno kada su poslednji put tramvaji redovno parkirani u Gornjem depou?
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju