Logo

Serval

Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.

Postod Nibus-ja » Uto Apr 22, 2008 8:41 pm

Zemljak dobrodosao.
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Sponzor

Postod volvos » Pet Apr 25, 2008 8:35 am

Veliki pozdrav od mene
Image
volvos
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 8:11 pm

Postod profa_chb » Pon Maj 19, 2008 2:44 pm

pozdrav i od mene :D
p.s. kako se postaje nečiji stimpendista? jel može to sa gimnazijom?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Serval » Pon Maj 19, 2008 7:14 pm

Pa da bi postao neciji stipendista moras biti odlican sa svim peticama, ili ako si na fakultetu sa svim desetkama, ili da si talentovan ili sve to zajedno.
Naravno da moze i sa gimnazijom. Ja je nisam dobio zbog odlicnog uspeha, a jesam odlican vec zbog talenta i dizajnerskih usluga.
Za postizanje svega toga potrebno je mnooooogo vremena, napora, truda, angazovanja, posvecenosti, ljubavi, rada i ucenja(ne mislim na skolsko ucenje nego na sticanje znanja kroz rad koje ces sam postici). Potrebno je da covek stvarno voli ono sto radi a pravi primer sem mene ti je Cone, na cijim se modelima vidi da voli svoj posao.
poz
Serval
SERVAL DESIGN & NEOBUS AD
www.serval-design.com
Korisnikov avatar
Serval
Član

Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 12:08 pm

Postod profa_chb » Pon Maj 19, 2008 10:58 pm

au... ja sam oko 4 i nešto... volim da dizajniram, a za talenat, to već ne mogu sam da procenim... pogledaj na strani crteži pa ćeš videti :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Serval » Pon Maj 19, 2008 11:29 pm

profa_chb je napisao:au... ja sam oko 4 i nešto... volim da dizajniram, a za talenat, to već ne mogu sam da procenim... pogledaj na strani crteži pa ćeš videti :wink:

Odlicno samo napred,vezbaj, samo malo vise opusti ruku, pazi da oblici ne izgube oblik, zatim bitna je i perspektiva, onda ubaci senke ali pazi gde ide svetlost. Sto se tice bojenja moras negde ubaciti razlicite boje zbog odsjaja, svetlosti i prelamanja.Sto vise vezbe....
POZ
SERVAL :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
Serval
Član

Postod profa_chb » Pon Maj 19, 2008 11:32 pm

hvala na savetima :wink: :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Serval » Pet Maj 30, 2008 4:08 pm

Izvinjavam se svima kojima nisam stigao da odgovorim na poruke, s obzirom da mi je internet vec nedelju dana bio u kvaru. Pokusacu svima da odgovorim u najskorijem roku. POZDRAV SVIMA
Serval
SERVAL DESIGN & NEOBUS AD
www.serval-design.com
Korisnikov avatar
Serval
Član

Postod djole » Pet Maj 30, 2008 8:05 pm

profa_chb je napisao:au... ja sam oko 4 i nešto... volim da dizajniram, a za talenat, to već ne mogu sam da procenim... pogledaj na strani crteži pa ćeš videti :wink:

Ja sam 5.0 i odbijaju me vec 2,3 godine za sve moguce stipendije.Zbog proseka plata po glavi u porodici.A da crtam ne znam :lol:
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Serval » Sub Jul 12, 2008 11:16 am

Helooo,
Ponovo mi je internet bio u kvaru pa se nisam mogao konektovati vise od dve nedelje...Pa evo da vas pozdravim ponovo sam sa vama!!!!!POz
Serval
Korisnikov avatar
Serval
Član

Postod Luka » Sub Jul 12, 2008 7:14 pm

djole je napisao:

Ja sam 5.0 i odbijaju me vec 2,3 godine za sve moguce stipendije.Zbog proseka plata po glavi u porodici.A da crtam ne znam :lol:

E moj Djole, pa to vise niko ne daje istinite podatke sto se tice primanja u krugu porodice. U mojoj skoli su uvek svi bili ili bez primanja ili sa jaaako niskim primanjima, a znaju i ptice na grani da to nije tacno... Posteno neces dobiti stipendiju, osim ako zaista nemas mala primanja...
Luka
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:36 pm

Postod djole » Ned Jul 13, 2008 11:37 am

Znam ja sve to....zato i necu da konkurisem vise,nisam dosaodotle da trebam da falsiram dokumentaciju za neke sitne pare
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod suikar » Sre Jul 16, 2008 3:12 pm

U topicu "Automobili"nisi dobro postavio sliku.:)Pokušaj ponovo.
suikar

Postod Serval » Sre Jul 16, 2008 3:17 pm

Take a look now. :D :D
Korisnikov avatar
Serval
Član

Postod Serval » Ned Avg 03, 2008 8:17 am

Juce mi je bio rodjendan. S obzirom da sam ga proveo u busu vracajuci se sa mora nisam stigao da vam kazem. Proveo sam ga u Drogmulleru, Podgorickog prevoznika Bozur. Inace napunio sam 18. godina, a rodjen sa na Svetog Iliju. Veliki POOOOZDRAV Svima, ali bas svima!!!!!!!
Serval
Korisnikov avatar
Serval
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Članovi, predstavite se!