Od kako je dosao kao nov iz Ikarbusa,1212 je bio zaduzen na 3.75,moj cale ga je vozio popodne.2005. ga salju na remont,i odmah ga daju na 56 umesto na 75!Ali,na 56 je radio sve dok ljudi koji su imali kontejner 1160 nisu trazili bolje vozilo za rad,pa im oni daju sveze ofarban 1212.Sada trenutno ne znam sta je snjim,cas je na 71,cas na 82,jednom sam ga video i na 75...
Ja bio u setnji oko 16 casova,kad naidjoh na 1212,ali ne stigoh da uhvatim prednji deo,jer je bas isao brzo:
Inace,ovo je prvi autobus uslikan na mom novom Sony Ericssonu k550i.
Sve slikam mobilnim telefonima Sony Ericsson w300i,k550i(od danas) i Nokiom 5200,dok fotoaparat i kameru koristim samo za specijalne prilike(na pr. nove autobuse u garazi).
Kad će bre da stignu ovi Ikarbusi i da li će biti kod skupštine kao oni Ikarbusi što su stigli krajem 2006.-te pa da ih fotkamo, ako bude nešto mogli bi zajedno da idemo
Koliko ja znam u redovanm saobraćaj treba da krenu 5. maja, a generalni kad je bio na televiziji je rekao da stižu krajem aprila, a to znači da možemo da ih očekujemo već u ponedeljak , ali ne znam možda će kasniti pa stignu početkom maja
Danilo,cale i ja smo juce popodne bili kod generalnog direktora pogona "Novi Beograd" koji nam je najavio dolazak novih vozila posle praznika,izmedju 5-10. maja.Najverovatnije ce ih voziti u pogon "Novi Beograd",pa tako da mozemo ti i ja otici pravo u pogon,da ih slikamo.Sve sto budem jos saznao,javicu ti.
Da i još da li znaš koji će tip motora imati novi Ikarbusi Ima dve verzije obe su sa dosta jakim motorima, jedna je sa motorom od 310 KS, a druga je sa motorom od neverovatnih 320 KS i još neverovatnijih 1600 Nm Na tehničkim podacima na sajmu ove godine je pisalo za ovu drugu verziju, a 2006.te godine na sajmu u tehničkim podacima piše da ima 310 KS i 1250 Nm, ne znam sad Po meni je ovih 1600 Nm mnogo jer ovi Ikarbusi IK-201 sada imaju 1050 Nm, a kad sam se vozio privatnim Sanosom koji ima 1275 Nm malo nisam pao kad je kretao
Bice ugradjena 2. verzija motora koju si spomenuo,MAN od 320 ks.Inace,u opremi je full,nesto najbolje sto je GSP Beograd do sad imao,i nadam se da ce biti cuvani bolje cak i od "Japanaca". A naravno,posle sledi podela po pogonima.