Nibus-ja je napisao:pa ova je do skoro dolazila u NIS svaki dan,gde li su joj zavese,nisu valjda digli ruke od nje
Jok pici svaki dan D.Milanovac-Majdanpek, vozio se letos, a sad FAP makina radi Nish, jer tako?
Nibus-ja je napisao:pa ova je do skoro dolazila u NIS svaki dan,gde li su joj zavese,nisu valjda digli ruke od nje
negas je napisao:Nibus-ja je napisao:pa ova je do skoro dolazila u NIS svaki dan,gde li su joj zavese,nisu valjda digli ruke od nje
Jok pici svaki dan D.Milanovac-Majdanpek, vozio se letos, a sad FAP makina radi Nish, jer tako?
PEX je napisao:Sa ovim Gazelama će samo izgubiti putnike, i to malo ljudi što putuje sa njima će im pobeći baš zbog kombija...Ako već sa svojim novcem plaćam kartu,ići ću komforno autobusom,neću se guzvati kao "sardina"
Jedino ako nema ni jedan prevoznik na toj liniji, onda se putnik mora opredeliti na "gužvanje" do Beograda,ali čisto sumljam da je MOTOBOEM jedini!

Nibus-ja je napisao:
Po NEGAS-u ovaj je ex AUTOTRANSPORTNO-Pirot, mnogo je bio dobar auto ali su ga ovi SKROZ upropastili,jos je radio na prevozu radnika RTB-Bor na linijama do 15km, ZALOSNO
Nibus-ja je napisao:Ako ponovo naletis na njega slikaj krupno sve i zagledaj te natpise videces kako su prepravljali odnosno prelepili ta slova sa nekom zutom folijom da bi pisalo AUTO-ACA,od MOTO BOEM, iznad slova B se vidi, od slova M prelepili levi deo slova-napravili A, na slovo O gornji deo zalepili kako bi prekinuli krug koji se zatvara da bi dobili U, T i O ostalo, dalje za B sam rekao, opet od O zalepili zutu foliju kako bi dobili C i od E valjda dobili A,uostalom ako bude slika SVE CEMO VIDETI

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju