Logo

GSP Beograd

Diskusije

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 9:49 pm

WeljaBG je napisao:pa izbrisi psovku samo, ali jednostavno u ovoj drzavi moras nekome da pobijes celu familiju pa makar i recima da bi te poslusao i 1 gram! a inace, uvek puknem kad me jednostavno nervira sve zivo cim izadem na ulicu sto se toga tice, o5 ti kazem znam i zasto me nervira jer jednostavno sve rade mimo onoga sto mi ucimo u SAOBRACAJNOJ SKOLI!!! ejj, SAOBRACAJNOJ! dakle, sorry stefi, ti izbrisi ono sto ne valja, jer sam tad bio u afektu, a ne mogu sad sam da prisem jednu rec, nemam ponudjeno ono izmeni...

Weljo,da smirimo strasti.Kao sto rekoh sve je to OK,to jeste tacno,autobusi kasne sa isporukom ali ne zbog Ikarbusa,vec zbog GSP-a Beograd,ali necemo vise o tome.Citajuci tvoj tekst koji si ti licno pisao,covek stekne utisak o tebi kao nekome ko mrzi sve zivo...Samo polako,i ja sam bio nezadovoljan mnogo puta,ali tu je samokontrola.Pa cak stavise,mogao si da napises poruku na e-mail adresu GSP-a Beograd,pa ce oni to tamo procitati i u pravom smislu razumeti nas.Ja te i ovim povodom molim da se suzdrzavas bar vulgarnih reci,pa ti sad misli o meni sta hoces,ali meni se ne svidja kad vidim tako nesto na forumu.
Toliko od mene,Stefi Bgd. :) :wink:
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 9:50 pm

milos265 je napisao:Nije problem, nego ja sam pokrenuo pricu pa sam mislio da na mene mislis 8)

Ma nema problema,samo polako. :D :wink:
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Darko » Uto Apr 29, 2008 10:52 pm

@stefan Pa zato te i pitam, ***CENZURISANO*** svakakve price idu, ovo je isto od kolege tvog caleta, ne vozaca kazem ali isto u pogonu radi... Mislim ja jesam za to da dodju na nbg, samo znas i sam kako price idu i gde se odlucuje.
Darko
Član

Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 8:06 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 11:16 pm

Pa licno sam prisustvovao kad je covek pricao pricu za "Karaburmce",ali sam se uverio kod sefa saobracaja pogona "Novi Beograd" da novi Ikarbusi stizu.E sad... :)
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod Darko » Uto Apr 29, 2008 11:19 pm

Ma znas sto ti kazem to, dosta autobusa dolazi, meni nije cudna kombinacija da vasi japanci odu tamo a oni ne dobiju nista. Cinjenica da je na nbg veca frka za vozila ali nije ni tamo sve idealno iako jeste bolje.
Darko
Član

Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 8:06 pm

Postod Stefan Bgd » Uto Apr 29, 2008 11:22 pm

Znam Darko,sta da se radi...Da se daju nova vozila. :)
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Postod markotar » Čet Maj 08, 2008 1:31 pm

Postoji posebna diskusija o linijama (link ispod) tako da postove i pricu mozete prebaciti tamo. :-)

http://www.autobusi-forum.info/forum/vi ... .php?t=379
markotar
Član

Pridružio se: Sub Feb 23, 2008 7:44 pm

Postod cone » Čet Maj 08, 2008 2:07 pm

WeljaBG je napisao:... dok je prolazio pored sava centra pocela da curi voda iz klime na ljude, naravno napolju je bilo totalno suvo, nije padala kisa, dakle klima prokisnjava...

Ona mora da curi, ali napolje. Curenje klime u vozilo je klasična boljka kada se posao zbrza.

WeljaBG je napisao:...inace mi smetaju one grbe iznad svake osovine, pa kolko znam niti citaro, niti novi conecti, niti lion's city, niti nove niskopodne trole nemaju nikakve grbe, zasto je ikarbus to uradio stvarno ne znam...

Te "grbe", tj. podesti su cena niskopodnih autobusa i oni MORAJU da postoje, pa ih tako imaju svi autobusi koje si pobrojao. Rezervoari za gorivo, osovine, jastuci, boce sa vazduhom, to sve mora negde da stoji. Kad imaš srednjepodni autobus, sve to stoji ispod poda, pa je pod ravan, a kod niskopodnog autobusa to sve "ispliva"! Trole, doduše, nemaju pola od stavki koje sam pobrojao.
:wink:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:49 pm

Postod cone » Čet Maj 08, 2008 7:43 pm

Ja se izvinjavam, mislio sam upravo onako kako je Ferdinand objasnio...
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Postod cone » Pet Maj 09, 2008 9:10 am

Čekaj, Weljo, da pročitam još nekoliko puta šta si napisao, jako imam veliki problem da pratim tvoje pisanje. Sve dugačke rečenice sa nekim šiframa... :roll: :lol:
Korisnikov avatar
cone
Gazda

Postod Senke » Ned Maj 11, 2008 12:49 pm

markotar je napisao:Heh... mislim da su od taksista neuporedivo veci problem privatni automobili koji se po BG cesto zaustavljaju na sred stajalista jer vozac toboze samo trknuo na 2 minuta do trafike po novine i cigare itd! A nisu retki ni biseri koji se parkiraju na sred tramvajskih sina...

E to i ja mrzim, dobro ja nisam vozač, ali znam za primer, baja se parkira na šinama i u fazonu je samo da uplatim kredit ili tiket u kladionici.
RAT!!!!
Senke
Član

Pridružio se: Ned Apr 06, 2008 12:17 pm

Postod profa_chb » Ned Maj 11, 2008 3:20 pm

zna neko koji je najbolji bus u gsp-u?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod milos265 » Ned Maj 11, 2008 3:26 pm

842-gumarski sa Karaburme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
milos265