cone je napisao:Odlične fotke! Ima li neko slike Lastinih zglobnih Neobusa od pre 10ak godina?
Juce videh taj Neobus u Kragujevcu, novo farban, vozi ga "vulovic transport", ukokacu ga ovih dana, tj posle praznika-i ja se iznenadih, i one liaz zglobne as-kg-a!
Evo par slicica 5832 od mene, snimljeno danas na Konjarniku na liniji 17. Primetio sam da Lasta vozi jos jedan Ik-206 na 17-ici ali nisam uspeo da ga uslikam. Autobus je ofarban u standardne Lastine boje. Mislim da je Lasta jedina koja je kupovala Ik-206 sto je, po meni, steta jer je autobus primetno udobniji sa motorom pozadi. Zna li neko koliko su ukupno komada kupili i gde sve voze?
Unutrasnjost GB 5833 na liniji 17. Slike nisu nesto posebno, izvinjavam se. Snimljeno pre 3 dana. Autobus je delovao novo, kao da je bio star jedva nekoliko dana. Mislim da je to taj koji mi je promakao pre neki dan!
Evo je nova IK-206 17-ica. Slikao sam je u Zemunu. I moram da kažem da jako zameram Lasti što lepe one reklame po autobusima. Mnogo više volim da vidim Lastin autobus u Lastinoj zaštitnoj plavoj boji sa velikim natpisom...