lecko je napisao:Zdravi su, nemaju koroziju "iznenadjujuce" ali ova serija se pokazala kao na
jbolja bez obzira na spoljasnji design. Prepravljen je zadnji deo, stopovi su kao kod novog nibussa 400, nema dupla stakla, vrata i krov su isti kao ranije
sedista su preuredjena, a ko 501 verovatno ide u rashod, 502, 503, 504 se preradjuju a ko 509 kao i 523, 529 i 581 u medjugrad. Pozdrav drugari !
negas je napisao:Neshto smo pricali ja i Sasncopk, da vidimo bah shta ce s njima, da li ce samo masku da rade, ili ceo prednji kostur za jedno sa vratima (jer je to pripadajuci element prednjeg kostura) da menjaju zajedno sa kapom krova na kosturu...verovatno ce onda i nazad da odrade shtopove, a mozda i onaj deo ispod prozora, kao shto su radili na jednom kada su mu promenili makinu u MAN!
Dobro je to shto rade, verovatno su procenili da je reshetka josh ok, i da ce da drzi josh 5god sigurno...

lecko je napisao:ekskluzivno: ko 472, 473 475 i 476 sa tri sofersajbne se prepravljaju i po novom imace masku kao ostali nibusi.
"NIBUS-JA" za tvoju informaciju Ko 538 se farba detaljno
lecko je napisao: Prepravljen je zadnji deo, stopovi su kao kod novog nibussa 400, nema dupla stakla, vrata i krov su isti kao ranije
sedista su preuredjena...

negas je napisao:lecko je napisao:ekskluzivno: ko 472, 473 475 i 476 sa tri sofersajbne se prepravljaju i po novom imace masku kao ostali nibusi.
"NIBUS-JA" za tvoju informaciju Ko 538 se farba detaljnolecko je napisao: Prepravljen je zadnji deo, stopovi su kao kod novog nibussa 400, nema dupla stakla, vrata i krov su isti kao ranije
sedista su preuredjena...
Kako bi od prilike-ali samo od prilike to izgledalo>
lecko je napisao:ekskluzivno: ko 472, 473 475 i 476 sa tri sofersajbne se prepravljaju i po novom imace masku kao ostali nibusi.
"NIBUS-JA" za tvoju informaciju Ko 538 se farba detaljno
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju