Logo

Bosnaexpres, Doboj

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz BiH.

Postod SAKIBOY » Sre Nov 11, 2009 6:31 pm

Mercedes-Benz O350 Tourismo :D
Image
Image
Život je pun slučajnosti, pokušajte da iz polušanse napravite šansu koju ćete iskoristiti!
SAKIBOY
Član

Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 2:50 pm

Sponzor

Postod lav » Čet Nov 26, 2009 11:09 pm

Image
Image
Poslednji put menjao lav dana Uto Sep 03, 2013 2:44 am, izmenjena samo jedanput
lav
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 3:37 pm

Postod Iosis » Čet Nov 26, 2009 11:40 pm

Dve godine gore dole i nije nešto na 20 godina. :D
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod lav » Čet Nov 26, 2009 11:42 pm

Iosis je napisao:Dve godine gore dole i nije nešto na 20 godina. :D

Posto od marta sledece godine u RS autobusi stariji preko 20 godina nece moci dobiti linencu za obavljanje javnog prevoza zbog tog smo odustali.Da je 91 god za te pare isplati se uzeti posto nam treba autobus.
lav
Član

Postod Aleks_BGD » Pet Nov 27, 2009 12:16 am

Solidno izgleda.Vidim i sedista su nanovo presvucena..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod lav » Pet Nov 27, 2009 12:24 am

Aleks_BGD je napisao:Solidno izgleda.Vidim i sedista su nanovo presvucena..

Uredan autobus i s vana i unutra.Samo da je 91 godiste vidio bi ga u redovima Ukrina prevoz :cry:
lav
Član

Postod Iosis » Pet Nov 27, 2009 1:50 am

To znači da ga nikad neće ni prodat, nego će otić u staro gvožđe. Ko će da kupi autobus koji će moći jos par mjeseci vozit. Šteta za autobus, lijepo je sređen i renoviran. :(
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Jovan » Pet Nov 27, 2009 10:45 am

Iosis je napisao:To znači da ga nikad neće ni prodat, nego će otić u staro gvožđe. Ko će da kupi autobus koji će moći jos par mjeseci vozit. Šteta za autobus, lijepo je sređen i renoviran. :(

Mozda ga kupi neko iz Federacije. Pa sta ce biti sa svih tih autobusa iz RS koji su stariji od 20god? Takvih je vise od pola sigurno
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod Goran sk » Sub Nov 28, 2009 12:05 am

Jovan je napisao:
Iosis je napisao:To znači da ga nikad neće ni prodat, nego će otić u staro gvožđe. Ko će da kupi autobus koji će moći jos par mjeseci vozit. Šteta za autobus, lijepo je sređen i renoviran. :(

Mozda ga kupi neko iz Federacije. Pa sta ce biti sa svih tih autobusa iz RS koji su stariji od 20god? Takvih je vise od pola sigurno
pa jel ne vazi taj zakon za federacije, ili samo je za RS.
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod lav » Sub Nov 28, 2009 12:19 am

Goran sk je napisao:
Jovan je napisao:

pa jel ne vazi taj zakon za federacije, ili samo je za RS.

Samo RS.Nema napredniji smo od Njemacke.Kad je Svabo uvodio EURO 1 mi smo bili u pm.A sad mi od jednput nemozemo voziti autobuse starije preko 20 godina.Lopovluk
lav
Član

Postod sasa-74 » Sub Nov 28, 2009 12:35 am

lav je napisao:
Aleks_BGD je napisao:Solidno izgleda.Vidim i sedista su nanovo presvucena..

Uredan autobus i s vana i unutra.Samo da je 91 godiste vidio bi ga u redovima Ukrina prevoz :cry:

ne vidim onog smajlija za sarkazam , ovo unutra i nije baš uredno i nanovo presvučeno ?? Ja sam primetio dosta iscepanih sedišta u prolazu i nijednu ručicu na sedištu :(
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode :wink: :wink:
sasa-74
Mehaničar

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:10 pm

Postod 074 » Sub Nov 28, 2009 1:45 am

Lave care jel ono ispred setra serije 1oo gradcka.......sta si jos vidio od voznog parka u krugu,znam da je dosta buseva isjeceno i sl od 2ooo na ovamo vozni park im se prepolovio,sad ovo sto nabvaljaju sve je za turisticki prevoz a prije je vecina bila grad i prigrad.....kontam ja da je trebava i bosnaturist kao i neki loklani prevoznici pokupili gradcke linije al ***CENZURISANO*** ima sela koji bi mogli poslat jedan minibus i sl...evo npr jelanska i osinja,za jelansku vozi neki privatnik za osinju niko,dok iz osinje ima bus za derventu pa iz dervente za doboj,i to taj im bus nije redovan....
074
Član

Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:37 am

Postod lav » Sub Nov 28, 2009 2:04 am

074 je napisao:Lave care jel ono ispred setra serije 1oo gradcka.......sta si jos vidio od voznog parka u krugu,znam da je dosta buseva isjeceno i sl od 2ooo na ovamo vozni park im se prepolovio,sad ovo sto nabvaljaju sve je za turisticki prevoz a prije je vecina bila grad i prigrad.....kontam ja da je trebava i bosnaturist kao i neki loklani prevoznici pokupili gradcke linije al xxx ima sela koji bi mogli poslat jedan minibus i sl...evo npr jelanska i osinja,za jelansku vozi neki privatnik za osinju niko,dok iz osinje ima bus za derventu pa iz dervente za doboj,i to taj im bus nije redovan....

Ispred sanosa u garazi bio je pariran Man 280 (nema tablica) mislim i on da se prodaje nismo se ni raspitivali :wink:
U krugu je parkiran jedno Sanos 415 prigradski koji takodje nama tablica ima dosta sanosa isjecenih.U garazi je Setra S 215 HD (sto je su imali i prije) prepostavljam da se remontuje,takodje u garazi je dosao i MB Tourismo (PostBus) koji je stigao iz novog sada pa nije mogao za teslic zbog nekog sitnog kvara,pa je za teslic otisao VW
lav
Član

Postod arsenal » Sub Nov 28, 2009 12:47 pm

Da nisi mozda slikao te isjecene i rashodovane buseve ?
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod lav » Sub Nov 28, 2009 6:50 pm

arsenal je napisao:Da nisi mozda slikao te isjecene i rashodovane buseve ?

Nisam imo priliku zurili smo imali smo liniju za Teslic u 3
lav
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz BiH