Goran sk je napisao:Aj sada fino napisi kojim danima se vracaju iz nemackei u koje vreme

Sashco je napisao:Goran sk je napisao:Aj sada fino napisi kojim danima se vracaju iz nemackei u koje vreme
Gorane, trazio si dane kada nibusi polaze iz Nemacke za Srbiju, pa smo nesto pronasli:
iz Stutgarta i Dortmunda u ponedeljak, utorak i petak
iz Berlina u petak
iz Hamburga u cetvrtak.
Vremena polaska ubacicu naknadno.

Goran sk je napisao:Sashco je napisao:Goran sk je napisao:Aj sada fino napisi kojim danima se vracaju iz nemackei u koje vreme
Gorane, trazio si dane kada nibusi polaze iz Nemacke za Srbiju, pa smo nesto pronasli:
iz Stutgarta i Dortmunda u ponedeljak, utorak i petak
iz Berlina u petak
iz Hamburga u cetvrtak.
Vremena polaska ubacicu naknadno.
hvala Sashco ,sad mi je nesto sumljivo da nis ekspred vozi petkom iz Stuttgart-a,jer taj dan vozio Bozic , ali kako i da je ,to cu videti kad odem na stanici.

Aleks_BGD je napisao:Kolege evo uradio sam nesto u PDF Formatu.Nesto kao Monografija NIS EKSPRESa i NIBUSa.Ovde mozete skinuti i pogleadati o cemu se radi.Pa bih voleo da cujem vase misljenje.
http://www.megaupload.com/?d=SW955BNU
Sashco je napisao:SAKIBOY je napisao:Super slika![]()
Zanimljiv busic![]()
Skoro me je iznenadio, vozio za Kosovsku Mitrovicu. Lepo zuji.
Aleks_BGD je napisao:Kosovsku Mitrovicu vozi moj prijatelj Nebojsa. Inace ide i do Bara i Panceva.

Sashco je napisao:Aleks_BGD je napisao:Kosovsku Mitrovicu vozi moj prijatelj Nebojsa. Inace ide i do Bara i Panceva.
Na liniji za Mitrovicu se menjaju razliciti busevi, nema ustaljenih posada, ali je super sto je drze ekspresna vozila. Sta vozi Nebojsa?
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju