vozio sam se kod mog rođe, kad je nju vozio, stvarno je fenomenalna ......
miki222 je napisao:jel ta # 53 ima onu rozu reklamu, ako da, onda znam kakva je zverina
vozio sam se kod mog rođe, kad je nju vozio, stvarno je fenomenalna ......
miki222 je napisao:LKW je napisao:Da,da,neka roze boja katastrofa.A greje kao luda...i svidja mi se sto je pedala kocnice na desnoj strani,ja ne bih mogao da kocim levom nogom nikako..
ma naravno, ni ja nebi mogao, to je skroz ludilo ....
Momcilo (putnik) je napisao:53 nije MAN nego GRAF&STIFT. Ona i 59 (takođe G&S) su stvarno limuzine u odnosu sa sve ostale trole koje voze u Beogradu. Došle su kao donacija iz Salcburga. 59 je došao krajem 2005., a 53-ku sam prvi put video tek 2 godine kasnije.
CKD-KT4 je napisao:Momcilo (putnik) je napisao:53 nije MAN nego GRAF&STIFT. Ona i 59 (takođe G&S) su stvarno limuzine u odnosu sa sve ostale trole koje voze u Beogradu. Došle su kao donacija iz Salcburga. 59 je došao krajem 2005., a 53-ku sam prvi put video tek 2 godine kasnije.
Istovremeno su došle. Samo čini mi se da je to bilo na leto, ne krajem te godine.(???)
LKW je napisao:Momcilo (putnik) je napisao:53 nije MAN nego GRAF&STIFT. Ona i 59 (takođe G&S) su stvarno limuzine u odnosu sa sve ostale trole koje voze u Beogradu. Došle su kao donacija iz Salcburga. 59 je došao krajem 2005., a 53-ku sam prvi put video tek 2 godine kasnije.
Jel znas koje je godisteSpolja i ne izgleda nesto,pogotovo zbog one
odvratne boje,ali iznutra je extra.Vuce kao luda,a motor se ne cuje,ja inace kad koristim GSP uvek izbegavam trole,ali u ovome je milina voziti se..
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost