Gligi je napisao:Jel zna neko nesto o firmi Dampeks ili tako nesto iz Pirota??
Aleks_BGD je napisao:Gligi je napisao:Jel zna neko nesto o firmi Dampeks ili tako nesto iz Pirota??
Koliko znam to je mala firma koja se bavi prigradskim prevozom u Pirotu.Skoro su preuzeli neke linije ka okolnim mestima,Blatu,Babusnici,Vlasotincu koje je ranije vozio M601 iz Pirota.
Gligi je napisao:Aleks_BGD je napisao:Gligi je napisao:Jel zna neko nesto o firmi Dampeks ili tako nesto iz Pirota??
Koliko znam to je mala firma koja se bavi prigradskim prevozom u Pirotu.Skoro su preuzeli neke linije ka okolnim mestima,Blatu,Babusnici,Vlasotincu koje je ranije vozio M601 iz Pirota.
Hvala na infoDa ne znas kojim slucajem sta imaju od voznog parka?
Gligi je napisao:Aleks_BGD je napisao:Gligi je napisao:Jel zna neko nesto o firmi Dampeks ili tako nesto iz Pirota??
Hvala na infoDa ne znas kojim slucajem sta imaju od voznog parka?
Denky Pecanin je napisao:Hvala Aleks...iza nje vidim jos jednu...znas li mozda cija je i da li si je uslikao...![]()
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2903 gostiju