Goran sk je napisao:saky isplatilo se gazenje u snegu,jel ovaj nibus jedini koji nije u vlasnistvo NIS ekspresa?
Hvala, eto opet kazem samo da sam imao aparat...to ne mogu da prezalim nikako..
Goran sk je napisao:saky isplatilo se gazenje u snegu,jel ovaj nibus jedini koji nije u vlasnistvo NIS ekspresa?
sanos_a je napisao:Aleks_BGD je napisao:Goran sk je napisao:saky isplatilo se gazenje u snegu,jel ovaj nibus jedini koji nije u vlasnistvo NIS ekspresa?
Ako mislis na Seriju 400 jeste.Imas onaj 350 u Drina transu i Nibus 300 u ATP Pancevo i jedan u Rafineriji NISa na Pancevackom putu.
a kanis leskovac? zar oni ni su imali neki nibus?
SAKIBOY je napisao:Stanica je ogradjena, a sneg nije ociscen tako da.... ali nema veze, krivo mi samo sto nisam imao aparat...onda bi ja usao i dataljno ga slikao...Od ponedeljka sam na raspustu pa cu ga uhvatim kako treba..![]()
kovacnuno je napisao:Bas bih se volio voziti u Nibusu 400, vozio sam se jednom u 350 i zadovoljan sam bio busom
NebojsaNis je napisao:kovacnuno je napisao:Bas bih se volio voziti u Nibusu 400, vozio sam se jednom u 350 i zadovoljan sam bio busom
Mora da bude dobar kad ga nasi prave, 350 je iz 98', a ima i iz 97, samo ta prva serija ja mislim da je u firmu samo jos 1-2 ostao, ostalo je rashodovano...

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju