Ovo sam Danilu davno obecao,i evo,konacno sam i to uslikao.Kompletna knjiga vozila:
Prednja strana turazne tablice(mali plavi brojevi oznacavaju liniju,a veliki crveni polazak po redu.U ovom slucaju je 2.-72:
Zadnja strana turazne tablice(napisani su podaci o:vremenu izlaska iz garaze,redni broj broj polaska,linija,kao i cela tabela polaska sa oba terminusa):
Knjizica vozila(na njoj se nalazi:garazni broj vozila,jedinstveni kod vozila(ovde je QF-D-076),broj lamele(ne znam zasto nije unet,treba ga uneti)i spisak pravila i propisa koje je vozac duzan da postuje):
Putni nalog(u njemu se pre izlaska potpisuje ispravnost vozila,ko je nalog izdao,za koje vozilo je izdat,a vozaci upisuju:linija,po redu,relazcija,broj obrta(tura,krugova),kilometraza za jednu smenu,sluzbeni broj vozaca,potpis vozaca,kilometraza pre izlaska vozila,kilometraza po ulasku vozila u garazu,vreme izlaska i vreme ulaska vozila u garazu,dosipanje goriva(kolicina,vreme):
Na drugom listu putnog naloga se upisuje sledece:polazna stanica(prvi terminus),vreme polaska sa polazne stanice,zatim,Dolazna stanica(drugi terminus),vreme dolaska na dolaznu stanicu,sluzbeni broj vozaca,kao i u slucaju kontrole,kontrolor upisuje vreme kontrole i svoj sluzbeni broj.Ovo upisuje svaki vozac zasebno(svaka smena ima svoj list).Takodje ispod se nalazi i lista kvara vozila i nedostataka na vozilu kojih ovaj autobus nema,pa nisam ni slikao.Evo slike:
Napomena:ovakavu knjigu vozila ima samo pogon "Novi Beograd".Svaki pogon u GSP-u Beograd ima u potpunosti drugaciju knjigu vozila komplet.