Logo

Niš-ekspres, Niš (2)

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Krle » Pon Jan 18, 2010 12:45 pm

Imas mnogo dobrih vozaca koji su experti sto se tice voznje i tehnike, koji ne zele da se gnjave takvim detaljima.... :wink:
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Sponzor

Postod randjelovic66 » Pon Jan 18, 2010 12:48 pm

Evo od mene jos par slika iz NIBUSA Image Image Image Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod randjelovic66 » Pon Jan 18, 2010 1:05 pm

Evo par slika iz NIBUSA 400 : gb.485,480 iznutra i sedista NIBUSA 400 gb 485 Image Image Image Image Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod Nibus-ja » Pon Jan 18, 2010 2:10 pm

Aleks_BGD je napisao:
sanos_a je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
mate je napisao:Gbr.566 juri prema Zagrebu

Ako se nevaram,on bi trebalo da produzi ka Ljubljani.To je polazak Skoplje-Ljubljana...

bas o linija skopje -ljubljana nije mi nesto jasno. kad je moj tata trebalo da ide za slovenija i kad sam isao na as u skopje da rezervisam kartu nije bilo mesto sa rule, hisar i radika. kad sam pitao zena koja radi na salter za liniju skopje - ljubljana koja vozi nis ekspres so polazak iz skopje mislim da je u 17 00 ona mi je rekla da takva linija nema i da oni ne prodaje karte za takvu liniju na nis ekspres. dali je linija skopje - ljubljana, linija koja autobus voze sa jednu tablu skopje - beograd pa tamo menjaju tablu ili nesto se desava na as skopje?

Ja sam 9.1 dosao tom linijom iz Leskovca.Bio je na AS Leskovac u 19.50,lepo je pisalo Skopje-Nis-Beograd-Zagreb-Ljubljana.E sad koja je caka neznam...

Nece da kazu za NIS-EKSPRES zbog konkurencije :evil:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nibus-ja » Pon Jan 18, 2010 2:25 pm

Randjelovic-u svaka ti cast za slike,nego da te pitam od kad slikas ti i jel imas slike autobusa RAKETE-Uzice i AUTOTRANSPORTNO-Pirot :?:
Nibus-ja
Član

Postod randjelovic66 » Pon Jan 18, 2010 2:58 pm

Pa slikam ih nekoliko godina vec , a raketu bi trebalo da imam jer imam vikendicu na Zlatiboru , pa tamo stalno idem , i slikam njihove buseve , a to za Pirot sigurno nemam .
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod Aleks_BGD » Pon Jan 18, 2010 2:59 pm

randjelovic66 je napisao:Pa slikam ih nekoliko godina vec , a raketu bi trebalo da imam jer imam vikendicu na Zlatiboru , pa tamo stalno idem , i slikam njihove buseve , a to za Pirot sigurno nemam .

Samo ti furaj sa slikama,odlicne su..... :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Nibus-ja » Pon Jan 18, 2010 4:50 pm

randjelovic66 je napisao:Pa slikam ih nekoliko godina vec , a raketu bi trebalo da imam jer imam vikendicu na Zlatiboru , pa tamo stalno idem , i slikam njihove buseve , a to za Pirot sigurno nemam .

A JUGEKSPRES-LESKOVAC :?:
Nibus-ja
Član

Postod Marko » Pon Jan 18, 2010 4:52 pm

Nis ekspres ima svog coveka ili predstavnistvo na stanici Skoplju . Njihov predstavnik u kumanovu je dolazio na stanicu pred svaki dolazak Nislija na stanicu .
Poslednji put menjao Marko dana Pon Jan 18, 2010 4:59 pm, izmenjena 2 puta
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Marko » Pon Jan 18, 2010 4:52 pm

Image
Skoplje -Niš - Beograd
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod randjelovic66 » Pon Jan 18, 2010 5:11 pm

Nibus-ja je napisao:

A JUGEKSPRES-LESKOVAC :?:
Nemam ni njega .
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Postod nocturne » Pon Jan 18, 2010 5:55 pm

Kod Nibusa mi se(izmedju ostalog) nikad nije dopadalo sto su ovako mracni iznutra,mislim da bi neke svetlije nijanse mnogo lepse izgledale,bar na galerijama?
nocturne
Član

Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 3:00 am

Postod Aleks_BGD » Pon Jan 18, 2010 7:57 pm

Marko je napisao:Nis ekspres ima svog coveka ili predstavnistvo na stanici Skoplju . Njihov predstavnik u kumanovu je dolazio na stanicu pred svaki dolazak Nislija na stanicu .

Pa da njegov posao je da pegleda vozilo pred polazak i da se uveri da je sve na svom mestu.Kasnije podnosi izvestaj direkciji u Nisu.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Goran sk » Uto Jan 19, 2010 2:45 am

Nibus-ja je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
sanos_a je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
mate je napisao:Gbr.566 juri prema Zagrebu

Ako se nevaram,on bi trebalo da produzi ka Ljubljani.To je polazak Skoplje-Ljubljana...

bas o linija skopje -ljubljana nije mi nesto jasno. kad je moj tata trebalo da ide za slovenija i kad sam isao na as u skopje da rezervisam kartu nije bilo mesto sa rule, hisar i radika. kad sam pitao zena koja radi na salter za liniju skopje - ljubljana koja vozi nis ekspres so polazak iz skopje mislim da je u 17 00 ona mi je rekla da takva linija nema i da oni ne prodaje karte za takvu liniju na nis ekspres. dali je linija skopje - ljubljana, linija koja autobus voze sa jednu tablu skopje - beograd pa tamo menjaju tablu ili nesto se desava na as skopje?

Ja sam 9.1 dosao tom linijom iz Leskovca.Bio je na AS Leskovac u 19.50,lepo je pisalo Skopje-Nis-Beograd-Zagreb-Ljubljana.E sad koja je caka neznam...

Nece da kazu za NIS-EKSPRES zbog konkurencije :evil:

ja zadnji put kada sam putovao Nis -ekspresom iz Skoplja do Beograda nije se moglo kupiti karte na autobuskoj stanici ,vec u busu kod sofera ,ali zena koja je radila na salteru nabrojila je sve prevoznike koji su vozili za BG tako da je i nis ekspresa spomenula,da nekaze zbog konkurencije ne bi rekao jer za gazde autobuske stanice ne igra uloga koji prvoznik je ,jer i koji da je oni uzimaju svoje procente od karata, jedino neznam sada kako je ,dali mogu kupiti kartu na salteru ili u busu to neznam
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod randjelovic66 » Uto Jan 19, 2010 1:49 pm

Evo od mene jos par slika NIBUSA gb 532,489,221,486

Image

Image

Image

Image

Image