Logo

Nibus

Diskusije posvećene turističkim i visokoturističkim autobusima.

Postod s215hdh » Sre Feb 17, 2010 11:33 am

Ni do kakvog mesanja baba i zaba nije doslo :D samo se raspravlja o kvalitetu jednog proizvoda pre 20 godina i drugog, novog!
s215hdh
Profesionalni vozač

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 5:47 pm

Sponzor

Postod Nibus-ja » Sre Feb 17, 2010 12:52 pm

s215hdh je napisao:Ni do kakvog mesanja baba i zaba nije doslo :D samo se raspravlja o kvalitetu jednog proizvoda pre 20 godina i drugog, novog!

ima, ima mesanja BABA sa ZABAMA :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Iosis » Sre Feb 17, 2010 1:09 pm

Ne mješaju se babe i žabe nego djevojke i babe. :lol:
Toliko laži oko jedne mačke...
Ako si vozač, uvjek si kriv, bez obzira na pravila...
Iosis
Član

Pridružio se: Pet Jan 30, 2009 2:37 pm

Postod Marko » Sre Feb 17, 2010 1:42 pm

Nego koliko košta to čudo tehike iz Niša .
Nisam mogao da nađem nigde , pitao sao čak i u maksiju nisu znali .
Popodne idem u Tempo da pitam koliko košta možda ljudi znaju ?
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Feb 17, 2010 2:08 pm

Marko je napisao:Nego koliko košta to čudo tehike iz Niša .
Nisam mogao da nađem nigde , pitao sao čak i u maksiju nisu znali .
Popodne idem u Tempo da pitam koliko košta možda ljudi znaju ?

Javi se mom kumu Ivanu,rece mi da on zna kolko to cudo kosta.I usput da ti "objasni" jos par stvari od onog dana sto nije stigao mnogo si brzo ispario..:mrgreen: ,i da mu pomognes da izmeri tajming za najbrze izletanje iz autobusa... :wink:
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Sashco » Sre Feb 17, 2010 2:58 pm

Na stranu stavovi i razlicita misljenja, za ili protiv - nebitno. Cini mi se da je vec postojala jedna ovakva tema i da je uklonjena, ispravite me slobodno mozda i gresim. Koja je poenta pravljenja duple teme kad vec u prevoznicima vec imamo Nibus - Nis-ekspres i kada se iste fotografije ponavljaju i ovde i tamo, raspravljamo ovde, raspravljali smo i tamo...

Ili ako se vec pravi tema Nibus (zamislite tek da ih razbacamo po kategorijama - gradski, medjugradski, turisticki), zasto se onda u sekciji Prevoznici tema ne zove samo Nis-ekspres tj imenom firme kao kod svih ostalih prevoznika?
Image
Korisnikov avatar
Sashco
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 2:59 pm

Postod Marko » Sre Feb 17, 2010 3:00 pm

Koje stvari da mi objasni ?
jel ima veze sa nekom mojom koleginicom sa faksa ?
Ti si dobar sa vlasnikom tih čuda tehnike Aleks ?
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod milos265 » Sre Feb 17, 2010 5:02 pm

Nibus, proizvodjac koji je uspeo van kapije Nis Ekspresa da proda neverovatnu kolicinu svojih autobusa, koja se meri fascinantnom brojkom (jednocifrenom!) 2 :!: :!: :!: Jedan u Becej a jedan u Teslic! Fantasticni prodajni rezultati! Daj ljudi uozbiljite se bar malo...
milos265
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 8:43 pm

Postod Kassbohrer » Sre Feb 17, 2010 5:31 pm

Prvo da kažem da pripadam onima koji misle da je Nibus ''tralja'' (doduše meni jako simpatična). Ovo poređenje slikama samo govori da nema smisla Nibus porediti sa velikim proizvođačima autobusa. Po meni Nibus se može porediti jedino možda sa Merkavimom, mada je i to diskutabilno. Pitanje je i dali Nibus ima uopšte neke prodajne ambicije, i dali će ih nekada uopšte i imati.
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod toma » Sre Feb 17, 2010 5:40 pm

Pravo da Vam kažem, ne treba porediti kvalitet sa velikim imenima al činjenica je da imaju prođu kod naroda. To je ona priča, ...vozimo vas autobusima do 3 godine starosti... A kako vidim, iako Niš ekspres ima neke linije čudne imaju putnika. A kad dodaš i to da su najskuplji, onda shvatiš da su itekako dobri Nibusi.
toma
Član

Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 7:36 pm

Postod randjelovic66 » Sre Feb 17, 2010 5:56 pm

toma je napisao:Pravo da Vam kažem, ne treba porediti kvalitet sa velikim imenima al činjenica je da imaju prođu kod naroda. To je ona priča, ...vozimo vas autobusima do 3 godine starosti... A kako vidim, iako Niš ekspres ima neke linije čudne imaju putnika. A kad dodaš i to da su najskuplji, onda shvatiš da su itekako dobri Nibusi.

Tako je Tomo,bravo ja lepo kazem da je Nibus najbolji... :wink: :D :D :D
Image
Korisnikov avatar
randjelovic66
Član

Pridružio se: Pet Dec 11, 2009 4:27 pm

Postod toma » Sre Feb 17, 2010 6:06 pm

Najbolji :? Nišlije su to najbolje iskoristili. Spojili lepo i korisno i to je to. To je njihova velika prednost u odnosu na ostale. Inače, Nibus je daleko od ozbiljnog autobusa. Mislim da ne postoji relacija,tura ili kako god gde Niš ekspres nije umešao prste.
toma
Član

Postod toma » Sre Feb 17, 2010 6:06 pm

Najbolji :? Nišlije su to najbolje iskoristili. Spojili lepo i korisno i to je to. To je njihova velika prednost u odnosu na ostale. Inače, Nibus je daleko od ozbiljnog autobusa. Mislim da ne postoji relacija,tura ili kako god gde Niš ekspres nije umešao prste.
toma
Član

Postod Aleks_BGD » Sre Feb 17, 2010 6:08 pm

toma je napisao:. Mislim da ne postoji relacija,tura ili kako god gde Niš ekspres nije umešao prste.

Pravo da ti kazem moze im se.Imaju veliku flotu,jaka i stabilna firma.I onda moze da spusta i nivelise cene kako njima odgovara..
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod toma » Sre Feb 17, 2010 6:12 pm

Nemaju troškove lizinga, imaju jake polaske, posluju rasterećeno. Šta ćeš više? Čuo sam da i vozači nisu loše plaćeni. Jednostavno, sve im ide na ruku.
toma
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Turisticki, Visokoturisticki