PrilepGorazd je napisao:074, toa e tocno, vo Makedonija nema prevoznik sto nema sanos074 je napisao:PEX je napisao:074 je napisao:Meni su Sanos i Dubrava najbolji autobusi,izgled im je fantastican.Steta je za njih sto ne proizvode vise 415 315 i sl.Recimo da pokrenu proizvodnju 315 sa starim originlanim izgledom bez onih kosih stakala a prednja stjena recimo da bude ko u MB 350,vjeroavtno bi bilo posla za Neobus,Fap,Vogoscu ako je ista od nje ostalo i sl.Takodje nista mi se ne dopadaju ove reparacije tipa Tourismo,za svaki Sanos MB 0303 izgled i to je to ko Bog.Unutrasnjost komplet izmjenit izlit novu tablu i sl,sjedista recimo da bude koze kod naslona za glavu ili komlet u kozi,presvuc galeriju,stavit novi izgled oni sijalica prekidaca i sl iznad glave,novi izgled ventilacije,Ubacit tanke TV,DVD,i sl....a recimo ovi kojih hoce ekskluzivnost ubacit ekrane u sjedista,slusalice i sl stvarcice.Kad sredis stariji bus tako mozes ga poslat na kraj svjeta neces se obrukat.Bolje dat 10-15000 eura pa sredit kako treba nego kupovat neka sr*** od buseva.Sanos je Sanos i posle 100 godina,a novi tek treba da se dokazu.
Vidi druže, npr za Sanosa 315 moras dati 20.000€ + što bi ga sredjivao 15.000€ to je = 35.000€... Za te pare mozeš naći Setru s 315 hd, sa kojom taj budzeni Sanos ne moze da se poredi apsolutno ni u jednom smislu...
Pa dobro to stoji ali uzmi u obzir da nema prevoznika koji nema u svom voznom parku barem jednog Sanosa.Sad druga je stvar sto fabrika ima neki svoj ekonomski smisao koji ja ne razumijem,msm ne moze se on poredit sa Setrom sada sto nije iskljuceno da nece moci u buducnosti.Bilo kako bilo bolje sredit vec postojeceg Sanosa nego kupovat neke kineze i sta vec se sve kod nas ne vozi.
Ma nije samo u Makedoniji tako ti je svuda evo ti kod mene u BiH,i veci i manji imaju kralja Sanosa.Sta ce im bolje,putevi nikakvi djelovi jeftini autobus ide ko zmaj sta treba vise.