Ne znam tacno ali je bas dobar auto,dobro vuce! Znaci uz ljutice bogdana ide IV brzinom,pratim kosmajca sa conectom i da imam mesta ladno bi ga obisao!!MILE je napisao:Kad je dobio manuelni menjač

Ja cu da donesem nosac necu ni da trazim od odrzavanja,a da vidim da neko skine...odmah ce na bolovanje bar metar dana!!! Ja sa odrzavanjem i onako komuniciram samo preko nisana.Stefan Bgd je napisao:Batice stavi ti to na 345,ali daj Bože da ti oni to posle dva dana ne skinu i vrate na onaj standardni,ili ti još gore uvale neki vrljavi obruč...Hteo je to moj ćale da odradi još dok je dužio ik-202 i naravno nije dobio odobrenje za to od poslovođe...A jedino u GSP-u Beograd to ne sme,svuda je levo ogledalo izbačeno,samo se naši prave pametni.
neMANja je napisao:E sad za to ogledalo,ja sam ga okrenuo jer ima dugacak nosac pa moze tako da stoji. Mene inace neverovatno nervira to levo ogledalo koje ti stoji iza uveta i moras da lomis vrat kad hoces da ga pogledas! Imam nameru da na 345 stavim na levu stanu nosac kao sto je sa desne,to ima da bude EXTRA!!! Sem sto ce biti unikat u GSP-u i naravno prakticnije ima da bude ko sandza. Kad ne mogu da vozim sanosa nek bar ima takav look. E da,ja radim od 11 do 18h ponedeljak-petak pa ko hoce da svrati nek izvoli.

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju