lav je napisao:Ta Skanija danas je u 06.55 iz Teslića krenula put Novog Sada
Jovan je napisao:Ja sam je slikao oko pola 11 u Brckom
A svaka Vam cast, bas ste je lepo ispratili, obojica ste je videli u istom danu, na istoj relaciji!
lav je napisao:Ta Skanija danas je u 06.55 iz Teslića krenula put Novog Sada
Jovan je napisao:Ja sam je slikao oko pola 11 u Brckom
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
ferdinand je napisao:za tu 315icu sam pitao da li neko zna koji je motor u njoj? mozda tripujem, ali mislim da sam chuo neki man?
lecko je napisao: Jeste li primetili klimu, nije SUTRAK vec je nesto budzeno ili je mb .
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
lecko je napisao:Moze i konvekta, ali "sanos" nije ugradjivao te klime . . . pouzdano znam
lecko je napisao:Taj auto gbr 253 je naknadno kupljen i moguce je da je neka prerada, mada su imali jedan takav auto bele boje gbr. 176 ( odrzavao je liniju Bgd-Dortmund ), ali je bio motor mercedes OM 442 sa 320 ks. Jeste li primetili klimu, nije SUTRAK vec je nesto budzeno ili je mb .
Znali neko koliko su uzeli "temzi", cini mi se da sam video gbr. 400, 402
?
Pozdrav svima
lecko je napisao:Moze i konvekta, ali "sanos" nije ugradjivao te klime . . . pouzdano znam
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju