randjelovic66 je napisao:www.panoramio.com
http://i785.photobucket.com/albums/yy13 ... 611584.jpg
http://i785.photobucket.com/albums/yy13 ... 609871.jpg
http://i785.photobucket.com/albums/yy13 ... 608566.jpg

MILE je napisao:Danas su dve njihove skanie bile u Šapcu i jedan neobus sa kolor šemom Jedinstva ali na KV table dovezli neku decu. Nažalost nisam nosio ni aparat ni telefon. Koliko im je ostalo skanija još? Toma je pisaio da su dve prešle u Vranje a da su neobusi otišli u zamenu.

Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Danas su dve njihove skanie bile u Šapcu i jedan neobus sa kolor šemom Jedinstva ali na KV table dovezli neku decu. Nažalost nisam nosio ni aparat ni telefon. Koliko im je ostalo skanija još? Toma je pisaio da su dve prešle u Vranje a da su neobusi otišli u zamenu.
Ja kolko sam od vozaca iz nekadasnjeg Jugoprevoz Raska, sada KAvim Raska da su imali 2 Scanie Irizar i 2 neobusa 407, jedan je bio niski drugi poluvisoki, i oba sam vidjao za vreme praznika u Leposavicu i Zvecanu.
MILE je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Danas su dve njihove skanie bile u Šapcu i jedan neobus sa kolor šemom Jedinstva ali na KV table dovezli neku decu. Nažalost nisam nosio ni aparat ni telefon. Koliko im je ostalo skanija još? Toma je pisaio da su dve prešle u Vranje a da su neobusi otišli u zamenu.
Ja kolko sam od vozaca iz nekadasnjeg Jugoprevoz Raska, sada KAvim Raska da su imali 2 Scanie Irizar i 2 neobusa 407, jedan je bio niski drugi poluvisoki, i oba sam vidjao za vreme praznika u Leposavicu i Zvecanu.
Na ovima što sam video lepo piše "KAVIM" Raška.

Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Danas su dve njihove skanie bile u Šapcu i jedan neobus sa kolor šemom Jedinstva ali na KV table dovezli neku decu. Nažalost nisam nosio ni aparat ni telefon. Koliko im je ostalo skanija još? Toma je pisaio da su dve prešle u Vranje a da su neobusi otišli u zamenu.
Da imale su samo 2 Scanie sa crvenom color semom, i na neobusu ja mislim pise samo Kavim, inace imaju kazem i 2 stara neobusa i tu su nisu pregrupisani, ja mislim da su ostali svi busevi koji su bili nekada i Jugoprevoz Raska, samo je pregrupisan onaj jedan novi Neobus iz Vranja.
MILE je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Nenad_KM je napisao:MILE je napisao:Danas su dve njihove skanie bile u Šapcu i jedan neobus sa kolor šemom Jedinstva ali na KV table dovezli neku decu. Nažalost nisam nosio ni aparat ni telefon. Koliko im je ostalo skanija još? Toma je pisaio da su dve prešle u Vranje a da su neobusi otišli u zamenu.
Da imale su samo 2 Scanie sa crvenom color semom, i na neobusu ja mislim pise samo Kavim, inace imaju kazem i 2 stara neobusa i tu su nisu pregrupisani, ja mislim da su ostali svi busevi koji su bili nekada i Jugoprevoz Raska, samo je pregrupisan onaj jedan novi Neobus iz Vranja.
Da bile su te dve u crvenoj šemi i taj Neobus što piše KAVIM na njemu.
[/quote]

MILE je napisao:Baš takve dve su bile i taj neobus koji ima kavim šemu.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 34 gostiju